MHP İl binasında İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında ilçe başkanları tam kadro hazır bulundu. Gündem maddelerinin görüşülmesi ile başlayan toplantıda geçtiğimiz günlerde Ankara Genel Merkezde düzenlenen toplantının detayları hakkında da istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgiler veren MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, 15 Temmuz tedirginliğinin hala devam ettiğini ve bu anlamda kendilerine iletilen mağduriyet taleplerinin bünyelerinde kurulan komisyonlarca değerlendirildiğini söyledi. Çakır; “Genel merkezimizin vizyonunda 15 Temmuz olayları hala aynı sıcaklığını korumakta, tedirginlik devam etmektedir. Genel merkezimize ve parti teşkilatlarımıza çok sayıda talep dilekçeleri almaktayız. Mağdur olanlar için partimizde oluşturulan komisyona bu talepleri gönderiyoruz ve demokratik bir siyasi akış için çalışmalarımız oluyor. Bu noktada ilçe başkanlarımız ile yol haritası belirleyip hassasiyet içinde süreci takip ediyoruz” dedi. 

PARTİ BİNAMIZ SÜREKLİ AÇIK TUTULACAK
MHP Sinop İl Başkanlığı olarak bu süreçte vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurgulayan İl Başkanı Ali Çakır, İl Başkanlığı binasının sürekli açık tutularak halkın iş ve işleyiş ile ilgili yaşadıkları mağduriyetin ortadan kaldırılması için çalışacaklarını söyledi. Çakır; “Bu siyasi süreci yaşarken her zaman halkımızın yanında olduğumuzu belirtmek isteriz ve bu süreçte haksızlık yaşamış kişileri tekrar değerlendirmek üzere teşkilatımız ile beraber çalışıp ilgili mecralara da ulaşıp bir siyasi partinin aslı görevi olan seçmenine ve halkına vatandaşına sahip çıkıyor yardımcı oluyoruz.

Ayrıca halkımızın artık ilçe başkanlarına gidip derdini söyleyebilmeli. Sadece seçim dönemlerinde siyasi partiler halkın yanında olmamalı. Bir muhalefet partisi olsak da bize düşen görevler hep var ve var olacak. İl başkanlığı parti binamızı sürekli açık tutup halkımızın iş ve işleyiş engellerini ortadan kaldırmak da bir siyasi partinin asli görevidir. Şuanda biz sağı solu olmaksızın bunu yapıyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve teveccühle daha güzel bir Sinop, daha güzel bir Türkiye için yılmadan çalışmalarımıza devam etme kararlığından vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber