Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanlığı’nda görev dağılımı gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Sinop İl Başkanlığı görevine İş Adamı Ali Çakır getirilmişti. 

Çakır ve İl Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün parti binasında bir toplantı düzenleyerek, görev dağılımı yaptı. 

Ali Çakır Başkanlığı’ndaki MHP İl Yönetimine, İl Başkan Vekili Ceyhan Demir, İl Sekreteri Cemalettin Bal, Muhasip Ayhan Taş, Hukuk ve Seçim İşleri Sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Okutan, Medya Tanıtım Başkanı Kenan Aslan, Halkla İlişkiler Tuğçe Süren,  Aile ve Kadın Kur. Sor. Bşk Yrd. İlknur Bektaş ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Yılmaz Şanlan getirildi. Ali Başkanı Çakır toplantı sonrası yaptığı konuşmasında; “Milliyetçi Hareket Partisi Mücadelesine gönül vermiş kıymetli dava arkadaşlarım, Onur Mücadelemizin İl Başkanlığı görevine beni layık gören Başta Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Bugüne kadar parti yönetiminde görev almış ya da çalışmaları ile katkıda bulunmuş bütün arkadaşlarımıza şahsım ve yönetim kurullarımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah onların yere düşürmediği bu kutsal bayrağı daha da yükseklere dikmek için çalışacağız. Amacımız Sinop’ta yeniden bir gönül seferberliği başlatmaktır. 
Hz. Mevlana’nın dediği gibi “DÜN DÜNDE KALDI CANCAĞIZIM BUGÜN YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM!” sözünden hareketle niyetimiz herkesi kucaklayarak partimizi iktidara taşımaktır
Bu yolda herkesin kapısını çalacak ve herkesten destek isteyeceğiz. Ülke olarak çok nazik bir dönemden geçiyoruz. Bizlere düşen görev ülkemizin uçuruma sürüklenmesini engellemek ve bunu her insanımıza anlatmaktır dedi.

Editör: Vitrin Haber