MHP Sinop İl Başkanlığında gerçekleştirilen aylık olağan toplantıya MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Ayancık ilçe Başkanı Hikmet Çınar, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, Dikmen İlçe Başkanı Erdal Koşar,  Durağan İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Erfelek İlçe Başkanı Enes Özgenç, Gerze İlçe Başkanı Mehmet Çalışkan, Saraydüzü İlçe Başkanı Şükrü Cebeci, Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Levent Öz, İl ikinci Başkanı Özkan Arıcı, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Beyazca ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Demirbaş, Şenol Öz, Atman Karakaya, Müsamettin Sucu, Bülent Tahta ve Turan Erdem katıldı. 

Parti içi meseleler ve gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantıda konuşan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır birlik ve beraberlik mesajı verdi.

HEDEFİMİZ ÜÇ HİLALİMİZİ EN YÜKSEK YERLERE ÇIKARMAK VE İKTİDAR OLMAK

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Teşkilatı olarak hedefleri olduğunun altını çizen MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır; “Hedefsiz insan pusulasız gemiye benzer. Her rüzgarda ve dalgada her tarafa savrulur. Bizim hedeflerimizin başında üç hilalimizi en yüksek yerlere çıkarmak ve iktidar yapmaktır. Onun için birlik, beraberlik içinde var gücümüzle çalışmaktır. Genel Başkanımız devlet ve dava adamı Devlet beyin tabiri ile ülkesine, milletine, bayrağına, vatanına aşık, bu değerlerin menfaatlerini, birliğini, bütünlüğünü korumaya, kollamaya çalışan her vatan ve milletpervere kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu bildiririz.

Ülkemizin ülkücülere, ülkücülerinde iktidara susadığı ve ayak seslerinin yaklaştığı, bu dönemde bütün ülküdaşlarımı lider Devlet beyin, MHP il ve ilçe teşkilatlarına, güzide yan kuruluşlarımızın çatısı altında bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya davet ediyorum” dedi.

İl ve İlçe teşkilatlarıyla dimdik ayakta ve sahalarda bir bütün olduklarını belirten MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır; “Önümüzdeki seçimlerde halkımızın teveccühü ile 1 milletvekili ve 4-5 tane belediye alacağız inşallah, hedefe kitlendik. Ülkücünün yeri MHP’dir” diye konuştu.

BAYRAĞIMIZIN BEDELİNİN NE KADAR AĞIR OLDUĞUNU UNUTULMUŞ

Geçtiğimiz günlerde Türk bayrağını yırtan Avrupa Parlamentosu üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos’ı sert bir dille eleştiren Çakır sözlerini şöyle sürdürdü; “ Değerli dava arkadaşlarım, Biz Türk milleti olarak olmazsa, olmazlarımız vardır. İlk önceliklerimiz bayrak, vatanımız ve milletimizdir. Geçen gün Avrupa Parlamentosunda bir yunan çıktı, bizim bayrağımızı yırttı. Bayrağımızın bedelinin ne kadar ağır olduğunu unutmuş olmalı. Tarihini azıcık karıştırsa, hemen anlayacak.  Atalarının nasıl ders aldığını. Onun o elini ve parmaklarını kırarız. Dünyada bizim gibi başka bir millet yok.  Ölürsem şehit olurum, kalırsam gazi olurum diyen, Allah’ım birliğimizi, dirliğimizi artırsın. yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene”.   

Editör: Vitrin Haber