Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır iki hafta önce gerçekleştirilen genel kurul ardından yeni yönetim kurulu ile birlikte kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Çakır son olarak Teşkilatlar Sorumlu Başkan Hasan Demirbaş, Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Turan Erdem, Kamudan Sorumlu Başkan Memet Polat, Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Öz ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülser Çakır ile birlikte Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında konuşan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, MHP'nin bu ülkenin sadece sigortası değil, beyni olduğunu söyledi. Ali Çakır konuşmasında: "Milliyetçi Hareket Partisinin asli görevi vatan ve milletin selametidir. Bizim siyasetimiz vatan ve millettir. Bizde kişisel hızlar bir kenara bırakılmıştır. Bazıları bizlerin bu devletin sigortası olduğunu söylüyor. Hayır biz sigortası değil, biz bu ülkenin beyniyiz. Bu memleketi ileriye götürerek ülkücülerdir, ilk önceliğe vatan ve milleti koyanlardır" dedi. 

Sinoplulardan hizmet için şimdiden yetki istediklerini kaydeden Ali Çakır: "İlerleyen süreçte inşallah Sinop ve Gerze birleşecek. Sinop'u artık küçük bir kasa olmaktan kurtarmak lazım. Sinop'un önünün açık olduğuna inanıyorum. Bizimde mücadelemiz bunun için. Daha Sinop'un bir planı yok. 4 köyümüzü mahalle yapalı yıllar oldu ama daha ortada plan yok. Bu kentimiz için abes bir durum. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ekip olarak Sinop'un gelişimi içi her şeyi yapacağız. Sinoplular bize yetki ve görev verirlerse çok çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Memleketimizi çok seviyoruz, Sinoplular da bizleri seviyor. Biz onlara layık olmak için her şeyi yapacağız. Onun için halkımızdan yetki istiyoruz" diye konuştu.

YENİ GÖREV DAĞILIMI
Yeni yönetim olarak geçtiğimiz günlerde görev dağılımını da yaptıklarını belirten Çakır, yönetimin yeni görev dağılımını da paylaştı. Görev dağılımı listesi şu şekilde: Ali Çakır İl Başkanı, Özkan Arıcı İl Başkan Yardımcısı, Yılmaz Uygun İl Başkan Yardımcısı, Selçuk Mete Genel Sekreter, Hasan Vehbi Demirbaş Teşkilat Başkanı, Memet Polat Kamudan Sorumlu Başkan, Şenol Öz Ocak ve Sendikalardan Sorumlu Başkan, Dilek Beyazca İl Kadın Kolları Başkanı, Ufuk Öztürk Sekreter Yardımcısı, Turan Erdem Mahalli İderalerden Sorumlu Başkan, Gülser Çakır Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, üyeler Ataman Karakaya, Timur Gündoğdu, Hüseyin Dinçkurt, Müsamettin Sucu, Bülent Tahta, Yavuz Gencer, Sinan Fevzi Gür, Zafer Bayra, Kemal Özçelik, Berke Korucuoğlu, Ufuk Öztürk. 
İl Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Öz, üyeler Orhan Başcan, Yunus Altındal, Kazım Konukçu, Serkan Özkoç, Sabri Eriş, Şeniz Gencer.
 

Editör: Vitrin Haber