Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından Sinop İl Başkanlığı görevine atanan Ali Çakır, oluşturduğu yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında MHP İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri; Özkan Arıcı, Yılmaz Uygun, Selçuk Mete, Sinan Fevzi Gür, Zafer Bayra, Yasemin Ustacan Çelik, Dilek Beyazca, Selim Şahin, Ufuk Öztürk, Ayşe Özsoy, Abdullah Güneş, Adnan Karakaya, Altuğ Uğur, Kemal Özçelik, Ayhan Başcan, Haydar Özay, Şenol Öz, Hasan Demirbaş Bülent Tahta, Müsamettin Sucu, Yavuz Gencer ve Turhan Erdem hazır bulundu.

Milliyetçi, Ülkücü hareketin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek toplantıya başlayan İl Başkanı Ali Çakır, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Yeni yönetimin MHP camiasına, Sinop'a ve tüm ülkeye  hayırlı olmasını dileyen Ali Çakır; “İnanıyorum ki çok güzel şeyler başaracağız. Hepimiz büyük bir ailenin üyesiyiz. Dargınlık, küskünlük olmayacak. Eksiğimizi tamamlayacağız. Sinop'ta partimizi iktidar yapabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Unutmayalım ki, hareketimizi büyütmek için yola çıktık. Bu hedeften asla sapmayacağız. Şimdi hizmet zamanı ve tecrübeli ve genç kadromuzla hedefimiz Sinop'ta güzel hizmetler yapmak" dedi.  Toplantıda yeni teşkilat kendi arasında görev dağılımı yaptı. 

İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında oluşan yeni yönetimdeki görev dağılımı ise şöyle; Özkan Arıcı ve Yılmaz Uygun 2. Başkan, Selçuk Mete Sekreter, Hasan Demirbaş Teşkilat Başkanı, Sinan Fevzi Gür Muhasip, Dilek Beyazca İl Kadın Kolları Başkanı, Şenol Öz Yan Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Altuğ Uğur Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı, Selim Şahin Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Zafer Bayra Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Adnan Karakaya Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ayşe Özsoy Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Yasemin Ustacan Çelik Muhasip Yardımcısı.
 

Editör: Vitrin Haber