Türkiye Büyük Millet Meclisi’n de düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi Grup toplantısına Sinop MHP İl Başkanı Ali Çakır, MHP İl İkinci Başkanı Fahri Ulusoy,MHP Basın ve Yayın sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Emre Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, Gerze İlçe Başkanı Mustafa Yoğurtçu, Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar, Dikmen İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, Durağan İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu, Erfelek İlçe Başkanı Nahit Koca, Saraydüzü İlçe Başkanı Ferdi Canoğlu, Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantı Salonunda MHP'li ülküdaşlarına hitap ettiği konuşmanın ardından, MHP Sinop İl teşkilatları MHP Genel Merkezine geçerek bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, öncelikle İlçe Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Çakır; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Grup Toplantısında başkanlık sistemi ile ilgili kesin ve net koştu. Hepimiz ordaydık ve dinledik. Fiili başkanlığın Türkiye Cumhuriyetinin yönetim ve idare sistemine tamamen aykırı olduğunu derhal son verilmesini gerektiğini belirtti ve MHP’nin parlamenter taraftan yana olduğunu hep beraber dinlemiş olduk. Kulaktan duyma laflara itibar göstermeyip işin gerçek yüzünü halkımıza anlatmalıyız” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber