Sinop’ta Cumhur ittifakı adayı olarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü’yü destekleme kararı alan MHP, Sinop İl Genel Meclis Adaylarını belirledi. 

MHP Sinop İl Başkanlığı yaptığı basın açıklaması ile belirlenen isimleri kamuoyu ile paylaştı. 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Beka için Milli Karar, Cumhur için İstikrar” ve “Sağduyunun Birlikteliği” sözleriyle Sinop İl Genel Meclisi’ne talip olduklarını bildiren MHP Sinop İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Yönetimi 4 İl Genel Meclisi adayıyla 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Resmi Logosu altında yarışa katılacaklarını duyurdu.  

Sinop’ta 38 Köy ve 13 Merkez Mahalle/Köy olmak üzere toplamda 51 Mahalle ve Köyde Muhtarlar Başkanlığı’nda toplamda 5’er kişiden oluşan heyetlerle Köy ve Mahallelerin sorunlarının dile getirileceği “Çözüm Masası” oluşturacaklarını söyleyen 2 Dönem Merkez Göllü Köyü Muhtarlığı yapan MHP İl Genel Meclisi Adayı Nihat Soylu, MHP olarak Sinop’ta Serhat Korkmaz, Oğuz Çelik ve Seyfettin Kocadağ’dan oluşan adaylarla Sinop için gönül seferberliği sözüyle hizmet edeceklerini bildirerek, oluşturulan Dinamik Çözüm Masalarının talebiyle Sinop İl Merkezi Genelinde sorunlara uygun, yerinde ve hızlı çözümler üreteceklerini bildirdi.


 

Editör: Vitrin Haber