Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçelinin partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temasıyla 2023'e kadar herkese ulaşacaklarını, her kapıyı çalıp, ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtmesi üzerine harekete geçen MHP genel merkezi, “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında illeri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

MHP Milletvekilleri ve MYK üyelerinden oluşan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” heyeti 28 Kasım Pazar günü Sinop’a geliyor.

Gerçekleştirilecek ziyaret hakkında Gazetemiz Vitrinhaber’e bilgi veren MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, program kapsamında Sinop’a gelecek olan MHP heyetinin ilk olarak Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenecek olan toplantıda vatandaşlarla bir araya geleceğini, toplantı sonrasında çeşitli ziyaretler gerçekleştirileceğini söyledi.

Çakır; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu” temalı MHP il ziyaretleri kapsamında 28 Kasım Pazar günü Partimiz Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Konya Milletvekili Esin Kara, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Hüseyin Edis, MYK üyesi Yüksel Aydın, MYK üyesi Davut Haskırış ve MYK üyesi Çağrı Aci ilimizi ziyaret edecekler. Ziyaret kapsamında Saat 11.00’da Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda halkımızla İstişare toplantısı düzenlenecek. Bu toplantımıza tüm Sinoplu vatandaşlarımızı bekliyoruz. Toplantı sonrasında parti heyetimiz, esnaf ve STK’larımız ile organize sanayimizde sanayicilerimizi ziyaret edecekler” dedi. 
 

Editör: Vitrin Haber