Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanları olağan toplantısı yapıldı.

MHP Sinop İl Başkanlığında yapılan toplantıya: Merkez İlçe Başkanı Şenol Dağ, Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, Dikmen İlçe Başkanı Erdal Koşar, Durağan İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Erfelek İlçe Başkanı Enes Özgenç, Gerze İlçe Başkanı, Mehmet Çalışkan, Saraydüzü İlçe Başkanı Şükrü Cebeci ve Türkeli İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz katıldı. 

Parti içi meseleler ve gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantıda konuşan MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP’NİN SİNOP'TAKİ BAŞARISINI HERKES GÖRECEK
Ali Çakır konuşmasında: "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilkeli bir partidir. Geçmiş̧ çizgisinde kırık yoktur. 

Tüm gayret ve faaliyetlerinin temelinde ülke çıkarlarımız vardır. İşte bu anlayış̧ içerisinde bugün Sinop il binamızda ilçe başkanlarımız ile birlikte Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak Sinop MHP il ve ilçe yönetimlerimizle birlikte toplantı düzenledik. 

2023 Yılında yapılacak seçimlerde başarılı olmak için Sinop il ve ilçe yönetimlerimiz kararlı bir şekilde çalışmalarını yürümektedir. 

MHP'nin bilge lideri sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi: bizde inanç, iman, adanmışlık, adamlık vardır. Gelecek nesillere emanet edeceğimiz kutlu ülkülerimiz vardır. Çizgimiz bellidir, yönümüz açık, duruşumuz nettir. Biz siyaseti milletimizin çıkarları için yaparız. Yeri gelirse eleştirileri muhataplarına söyleriz. 

Kimseden korkmayız. Hiç̧ kimsenin bundan şüphesi olmasın. 2023 Yılında yapılacak seçimlerde hem MHP Sinop ve ilçelerimiz ve hem de Cumhur ittifakımız başarı ile çıkacaktır. Sinop'ta MHP, bugün bu inanç ile ayaktadır. MHP il yönetimi ve tüm teşkilatlarımız 2023 yılında yapılacak seçimlerde başarıyı yakalayabilmesi için seferberlik içindedir.  Siyasete kim ne derse desin; kim hangi ısmarlama ve temelsiz fikirlerin peşinde olursa olsun, görülecektir ki; 2023 yılında ki, seçimlerde en yüksek ölçüde başarıyı yakaladığı il Sinop ve MHP teşkilatları olacaktır. 

Herkes bilir ki MHP Lideri Devlet Bahçeli bir yerde varsa orada vatan müdafaası safı tutulmuştur. Türklük önceliktir, millet esastır, hürriyet sevdadır! 2023'te MHP ve ülkücü camia Sinop'ta büyük mücadele ederek milletvekilini TBMM gönderecektir. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın" diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber