Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır yaptığı basın açıklamasında, son günlerde parti teşkilatı ve yönetimiyle ilgili bir takım kişilerin algı oluşturmaya çalıştığını söyledi. 

Ali Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde parti teşkilatımız ve yönetimi ile alakalı yalan, yanlış bilgi kirliliği oluşturmak suretiyle, kendini partili gibi gösteren bir takım menfaat ve çıkar gruplarının kifayetsiz muhterislere özgü paylaşımlarla, davamıza fitne ve fesatlık karıştırıp, davamıza zarar vermeye çalıştıklarını üzülerek görmekteyim. 

Ülkücüler şerefli, onurlu, ilkeli, şahsiyetyi insanlar olarak davasının, liderinin emrindedirler. 

Liderine, teşkilatına her türlü edepsiz laflar söyleyen kişiler, ülkücü hareketin içinde olamazlar. Bunlar menfaat şebekesidir. Ülkücüyüz, güçlüyüz, davamızı, liderimizi en yükseklere çıkaracağız.

Sinop'ta ülkücü hareket il ve ilçe yönetimleri ile ayakta ve uyum içinde çalışmalarımıza devam etmekteyiz, 

Kendilerini ülkücü gibi gösterip, ne yaptıklarını, davamızı nerelere getirdikleri, tüm Sinop halkının malumudur. 

Geçmişin tekrarı olmayacak. Ülkücüler, toplumda örnek kişilerdir. Yaşantısı ile, duruşu ile, etrafı ile, yaptıkarı hizmetlerle, rol, model olmalıdırlar.

Sözlerime son verirken, bizler ülkücü hareket olarak ili ve ilçeleri ile birlikte dimdik ayaktayız. Varız, var olmaya devam edeceğiz. Bir ve diri olacağız. Ne mutlu Türküm diyene"

Editör: Vitrin Haber