31 Mart Yerel seçimlerine az bir süre kala tüm yurtta olduğu gibi Erfelek ilçesinde de hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde MHP'den Erfelek Belediye Başkan Adaylığını açıklanan Abdurrahman Gülen için, ilçe teşkilatı tarafından aday tanıtım toplantısı düzenlendi. 

MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir, Sinop Merkez İlçe Başkanı Yaşar Korkmaz ile çok sayıda teşkilat üyesinin katıldığı programda konuşan İlçe Başkanı Nahit Koca, Erfelek ilçesini MHP belediyeciliği ile tanıştıracaklarını söyledi. Koca: "Gündemimiz belli. Var gücümüzle Erfelek ilçemize bir şeyler yapabilmek için arkadaşımız aday oldu. Elimizden gelen tüm destekle var gücümüzle Erfelek ilçe halkı için çalışacağız" dedi.

 

Erfelek'te önemli hizmetlere imza atacaklarını dile getiren MHP Erfelek Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Gülen konuşmasında: "Allah'ın izniyle verilen görevi en layıkı ile yapmaya çalışacağım.  Erfelek için önemli projelerimiz var. Sayın ilçe Başkanımız Nahit Koca'nın yardımı ve öncülüğünde Erfelek ilçemizde yol alacağız. Hizmet için böyle bir yola girdik. Allah'ın izniyle, yüzümüzün akıyla başaracağız. Çalışmalarımıza start veriyoruz" diye konuştu.

Konuşmasına: "Erfelek ilçemizin yiğit Bozkurtları, aranızda bulunmaktan son derece mutluluk duymaktayım" diyerek başlayan MHP Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir ise: "İlçe başkanımıza bu güzel toplantıyı tertip ettiği için eşekür ediyorum. 1977 yılından bu yana çıkmış olduğum ülkü yolculuğunda Cenab-ı Hak Sinop belediye başkanlığı için adaylığı nasip etti. Sayın Genel Başkanımız ve tüm teşkilat yöneticilerimizin bana bu onuru verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Abdurrahman Gülen arkadaşımızda da çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı 

Editör: Vitrin Haber