MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, il genelinde teşkilat mensupları ile gerçekleştirdiği ziyaret ve programlarını sürdürüyor. Çakır ve beraberindekiler son olarak 13 Şubat 2021 tarihinde Saraydüzü ilçesinde görevine başlayan Kaymakam Elif Bal'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Başkan Ali Çakır ve teşkilat mensupları çiçeği burnundaki kaymakama görevinde başarılar diledi. Çakır, parti çalışmaları hakkında da Kaymakam Bal'a bilgiler verdi. 

Saraydüzü Kaymakamı Elif Bal'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

MHP heyeti daha sonra Boyabat Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Seda Sezen Göktaş ve Başhekim Yardımcısı Dr. Hatice Kübra Temirkaynak Yılmaz'ı da makamlarında ziyaret etti. 

Ali Çakır başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere:   Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan,  Saraydüzü İlçe Başkanı Şükrü Cebeci, Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Beyazca, Boyabat Kadın Kolları Başkanı Meliha Teke ve yönetim kurulu üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri  Gülser Çakır ve Ufuk Öztürk, Boyabat Başkan Yardımcısı Erdem Uçar katıldı.