Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanlığı organizesinde her ay kura ile farklı ilçelerde gerçekleştirilen il istişare kurulu toplantılarının ikincisi Ayancık ilçesinde yapıldı. 

İl Başkanı Ali Çakır başkanlığında, Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar'ın ev sahipliğinde Apart Otel'de gerçekleştirilen toplantıya; Sinop Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, Gerze İlçe başkanı Ercan Aydilek, Erfelek İlçe Başkanı Nahit Koca, Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, Dikmen İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Karagülle ile Kadın Kolları İl Başkanı Cemile Tekin katıldı.

Toplantıda parti içi meseleler ve gündeme dair konular görüşüldü. İstişare toplantılarının her ay farklı ilçelerde yapıldığını belirten İl Başkanı Ali Çakır; "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yönetim Kurulunca aldığımız, İl İstişare Toplantılarını ilçelerde yapma kararımız neticesinde ilkini geçen ay Durağan ilçemizde yaptığımız toplantımızın ikincisini Ayancık ilçemizde gerçekleştirdik. Parti teşkilatının birlikte çalışma motivasyonunu arttırmak, kaynaşmanın azami seviyede sağlanmasını hedeflediğimiz bu toplantıların oluşturduğu sinerjiyle yerel seçim hedeflerimizi belirleyip çalışmalarımıza bu doğrultuda başladık. Toplantımıza samimi misafirperverliği ile ev sahipliği yapan  Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar kardeşimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber