Sinop'a gelen MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin olağanüstü Kurultay tarihini 10 Temmuz olarak açıklamasının ardından MHP Genel Başkan adayları da partililer ile görüşmelerine hız verdi. MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener bu kapsamda başlattığı Karadeniz turu kapsamında Sinop'a geldi

Önceki gün Ordu ve Giresun'da partililer ve vatandaşlarla buluşan Akşener'in son durağı Sinop oldu. Kabalı Kavşağı’nda çok sayıda partilinin karşıladığı MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, partililerin elini tek tek sıktı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği karşılama sırasında renkli anlar yaşandı. Karşılamaya, MHP Sinop eski İl Başkanı Ceyhan Demir ve Merkez İlçe eski Başkanı Yılmaz Şanlan ile yönetimleri ve genel merkez tarafından görevden alınan bazı ilçelerin teşkilatları da katıldı. 

EMEKLİ OLUNCA SİNOP'A YERLEŞMEK İSTERDİM
Akşener daha sonra Antik Otel'de parti delegeleriyle bir araya geldi. Burada basın toplantısı düzenleyen Meral Akşener, Sinop'a olan ilgisini anlattı. Akşener; "Sinop'a bir kaç defa gelmiştim. Çok sevdiğim şehirlerden biridir. Zaman zaman aileme hep 'Sinop'a yerleşsek nasıl olur?' dediğim bir şehirdir. Hep yazın geldim. Şimdi de yaz başlangıcında gelmiş oldum. Sinop hakikaten gelinliğini giymiş bir şehir konumunda. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. 

Haberimizin tüm detaylarını üstteki VİDEO'dan izleyebilirsiniz...



 
Editör: Vitrin Haber