CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, partisinin Boyabat ilçe örgütünü ziyaret etti. 

Burada yaptığı açıklamada, 8 Nisan Perşembe günü  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Sinop'u ziyaret edeceğini belirten Karadeniz, Kılıçdaroğlu'nun muhtarlarla yapacağı toplantıya tüm muhtarları davet etti. Karadeniz; "Toplantıya katılın, sorunlarınızı dile getirin. Devletten ne istiyorsunuz, söyleyin. Genel başkanımızın çözüm önerilerini dinleyin. Biz iktidar olduğumuzda hiçbir muhtara, 'Senin siyasi görüşün nedir, hangi partidensin, bu köyde hangi partiye kaç oy çıkmış' diye sormayacağız. Herkesin görüşüne saygılıyız. Biz, köyün sorunu nedir, onu soracağız ve elimizden geldiğince en kısa sürede çözeceğiz" dedi. 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN İKTİDAR YETKİLİLERİNE HER DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ
Karadeniz, Sinop ve ilçelerinin sorunlarının çözümü için iktidar ve muhalefet yetkilileri el birliği içinde çalışılması gerektiğini vurgulayan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, sorunların çözümü için iktidara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Karadeniz; “Biz Sinop ve ilçelerine yapılacak yatırımlar ve sorunların çözümü için iktidar yetkililerine her desteği vermeye hazırız. Pandemi nedeniyle küçük esnafımız büyük sıkıntılar yaşamaktadır. Esnafımız kepenk kapatacak, batacak durumdadır. Devlet bu günler için vardır, esnafımız bu güne kadar devletine vergilerini ödeyerek bağlılığını göstermişse, bugün de devlet vatandaşına bağlılığını göstermelidir” diye konuştu. 

Çiftçinin ve tarım üreticilerinin de sıkıntıda olduğunu anlatan Karadeniz, "Hükümet kuru baklagillerde gümrük vergisini sıfırlayarak ithalatçıya ve yabancı devletlerin çiftçisine destek vermiş oluyor. Girdi fiyatları öyle arttı ki, çiftçimiz masrafını kurtarmıyor diye tarlasını ekemiyor. İthalatçılar para kazanıyor. Çiftçimize destek veremezsek, traktörüne tarlasına haciz gelecek” diye konuştu.

Toplantıya CHP İlçe Başkanı Hasan Sıtkı Mor, Boyabat Merkez ve Köy Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Sakacı da katıldı.

Editör: Vitrin Haber