AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Türkeli ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, ilçede devam eden yatırımları inceledi. 
İlk olarak ilçe belediyesinin öncülüğünde devlet vatandaş işbirliğiyle tamamlanan Türkeli Gemiyanı Mahallesi Camii açılışına katılan Nazım Maviş, caminin açılışında bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek Caminin yapımına önderlik yapan Belediye Başkanı Veysel Şahin ve AK Parti ilçe başkanı Turan Yıldırım başta olmak üzere bütün hayırseverlere ve Türkelili hemşehrilerine teşekkürlerini sundu. Maviş Türkeli’nin her bir ferdiyle gurur duyduğunu söyledi.

Burada yaptığı konuşmasında camilerin sadece gelip namaz kılınan yerler olmadığını ifade eden AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, camilerin ülkenin tapusu olduğunu belirterek bu ülkenin tapusu olarak gördükleri bu Camileri inşa eden yürekli, imanlı ve inançlı insanları tebrik ettiklerini ifade etti. 

Cami açılışından sonra Türkeli Kaymakamı Mehmet Kaan Kini’yi ziyaret eden Maviş, akabinde Muhtarlar Derneğinde Muhtarlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş şantiye kuruluş çalışmaları devam eden Türkeli Helaldı Çatalzeytin yol çalışmalarını yerinde inceledi. Şantiye kurulum çalışmaları devam ederken bir taraftan da deniz dolgu ve yol dolgu çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Maviş, Çatalzeytin Helaldı Devlet Yolu, Helaldı Heyelan Islahı, Büyükdüz Varyantı toprak işleri, sanat yapıları ve üst yapı inşaatı bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.
500 kişilik kapalı tribün ve modern yönetim binasını içinde barındıracak olan Huzur Dinçel Stadında da incelemelerde bulunan Maviş, ihalesi yapılmış olan ve içinde bulundukları gün itibariyle yönetim binasının temeli atılan Spor kompleksinin en kısa sürede yapımının tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun da yer alacağı Sağlık Kompleksinde incelemelerine devam eden Maviş, kaba inşaatı, dış sıvası ve mantolama işlemleri tamamlanan sağlık kompleksinin en kısa sürede hizmete sunulacağını ifade etti.

Editör: Vitrin Haber