Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, hafta sonu mesaisini ilçe ziyaretleri ile geçirdi. Ziyaretler kapsamında Saraydüzü ilçesine giden Milletvekili Nazım Maviş burada, Saraydüzü Belediyesine kazandırılan hizmet araçlarının kurdele kesim törenine katıldı.  Yeni araç filosunun hayırlı olmasını dileyen Maviş’e Belediye Başkanı Hakan Peker, İlçe Başkanı Muammer Yıldız ve İl Genel Meclisi üyeleri ile parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Maviş daha sonra ilçeye yeni atanan Saraydüzü Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmenin ardından ilçede bulunan kamu kurumlarını da ziyaret eden Maviş, kamu çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Maviş son olarak AK Parti Saraydüzü ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, Muhtarlar, kanaat önderleri, ilçe sakinleri ve partililerle bir araya geldi. Toplantıda, Saraydüzü’ne yapılan yatırımların yanı sıra, Yeni Anayasa süreci ve referandumda Maviş’in gündemindeydi. 

Mevcut parlamenter sistemin tıkandığını belirten Maviş, “ Yeni Anayasa ile istikrarsız ve zayıf hükümet dönemleri son bulacak,güçlü ve istikrarlı hükümetlere kapı açılmış olacak. Türkiye önündeki hedeflere daha kararlı ve istikrarlı bir şekilde yürüyecek İnşallah. Ülkemiz daha hızlı kararlar alarak terörle daha etkin bir şekilde mücadele edecek. Saraydüzü ilçemizin de halk oylamasında önemli bir başarıya imza atacağından kuşkumuz yok” dedi. 
Maviş ziyareti kapsamında İlçede bulunan bir liseyi de ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. 


 
Editör: Vitrin Haber