Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, 30 Mart seçimlerinde Durağan Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Kılıçaslan’ı makamında ziyaret etti. ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Maviş, “Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’ı tebrik etti. 

Kılıçaslan’ın Durağan’a başarılı hizmetler vereceğine inandığını söyleyen Maviş; “2 ay süren seçim kampanyası meyvelerini verdi. Teşkilatımız centilmence son derece güzel şekilde çalışmalarını yaptılar. Bu çalışmaların sonunda da her seçimde olduğu gibi bir tane başkan seçiliyor. Durağanlı kardeşlerimiz karar verdiler, çok güzel oy oranı ile başkanımız Ahmet Kılıçaslan ve ekibini göreve getirdiler. Durmadan, usanmadan çalışarak bu şehri daha aydınlık yarınlara taşıyacak, Durağan’ı marka şehir yapacaktır. Durağanlı hemşerilerimize vermiş oldukları karardan ötürü teşekkür ediyorum. Durağan’a hem yerel hem de genel yönetimlerle el ele vererek çok güzel hizmetlere el atacağız. Bizler başkanımızın ve Durağan halkının her zamanda yanında olacağız’’ dedi. 
 
Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti dile getiren Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etti.  Kılıçaslan; “İlçemize hizmet için çıktığımız bu yolda halkımız bizlere bir 5 yıl görevde kalma imkanı tanıdı. Halkımızı bu tercihlerinde pişman etmemek için elimizden gelen gayret ve özveriyi göstereceğiz. Bundan sonrada ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber