Yoğun geçen meclis çalışmalarının ardından hafta sonu mesaisini ilçe ziyaretleriyle sürdüren Maviş, Ayancık ve Dikmen ilçelerinde temas ve incelemelerde bulundu.

Maviş’e ziyaretinde AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve partililer eşlik etti.

İlk ziyaretini Ayancık ilçesine gerçekleştiren Maviş, Görsükü Köyü Kumluk pazaryerinde, Kütük, Gölköy, Kaldırayak Gürpınar, Gürsökü, Yarenler, Hatip, Büyük Pınar, Akçekese, Kozsökü köylerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

AYANCIK KUMLUK YOLU TAMAMLANIYOR

Muhtarlarla birlikte Kumluk Yolu güzergahında devam eden ve sona yaklaşan yol yapım çalışmalarını inceleyen Maviş, ayrıca köylere yapılan yatırımlar ve 2020 KÖYDES projesi kapsamında yapılacak diğer çalışmaları muhtarlarla istişare etti.

Maviş daha sonra yeni normalleşme süreciyle birlikte iş yerlerini açan esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Maviş Ayancık’ta son olarak AK Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile parti çalışmalarını ve ilçede devam eden yatırımları kapsamlı olarak ele aldı.

DİKMEN’DE YATIRIMLAR HIZ KAZANIYOR

Ziyaretine Dikmen ilçesiyle devam eden Maviş, burada İlçe teşkilatı ile bir araya gelerek devam eden yatırımları istişare etti. Ardından Dikmen Belediyesini ziyaret eden Maviş, Belediye Başkanı Adnan Acar’dan çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. 

Maviş daha sonra Dikmen-Durağan yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların hızla devam ettiği Dikmen Entegre Sağlık Merkezi inşaatını da gezen Maviş, gelinen son aşamayla alakalı bilgiler aldı. Maviş ayrıca Dikmen İmam Hatip Ortaokulu ve yurt inşaatındaki çalışmaları da yerinde gördü. 

Maviş esnaf ziyaretiyle Dikmen programını sonlandırdı.

Editör: Vitrin Haber