Gençlik yıllarından bugüne aktif siyasetin içinde yer alan ve 6 yıldan bu yana AK Parti’de Genel Merkez bazında önemli görevler üstlenen Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 24 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde yeniden aday adayı oldu. Maviş, dün beraberindeki eşi ve çocukları ile birlikte geldiği AK Parti İl Başkanlığında aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile İl Genel meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin karşıladığı Milletvekili Dr. Nazım Maviş, başvurusu öncesinde salonda kendisini bekleyenlere hitap etti. 

Yaklaşık 2 buçuk yıldır devam ettirdiği milletvekilliği sürecinde Sinop ve Sinoplular için çalıştığını söyleyen Nazım Maviş, bu süreçte kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Maviş; “Bugün burada çok güzel bir kardeşlik örneği sergiliyoruz. Şuan bu salonda milletvekilliği aday adayı olan kardeşlerimiz var. Böyle güzel bir tabloyu ortaya koyduğumuz için hem sizlere hem de aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

26. Dönemde 2 buçuk yıl buyunca sizlerin milletvekilliğinizi üstlendim. Bu süre içerisinde sizi mahcup edecek hiçbir şeye vesile olmamak için adeta dikenli tarlada yürüyen birisi gibi hassas davranmaya çalıştım. 26. Dönemde dört tane iş yapmak için gayret ettim. Bunlardan bir tanesi Sinop’u TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek oldu. Bu sebeple fırsat buldukça başta eğitim konuları olmak üzere tarafıma tevdi edilen her konuda meclis kürsüsünde en gür şekilde sizlerden aldığım yetki ve güçle Sinop’umuzun adını temsil etmeye, Sinop’umuzun adıyla partimizin görüşlerini dillendirmeye çalıştım” dedi.

24 HAZİRAN’DA SİZİN VEKALETİNİZE YENİDEN TALİBİM
Milletvekilliği sürecinde yaptığı hizmetlerinde tek arzusunun milletin duası ve Allah’ın rızası olduğunu vurgulayan Milletvekili Dr. Nazım Maviş, şimdi yeniden 24 Haziran seçimleri için  aynı aşk ve şevkle Sinopluların vekaletine talip olduğunu söyledi. Maviş; “Hem genel merkezde, hem de parti grubumuzda 26. Dönemde tarafıma tevdi edilen bu görevleri bir taraftan layıkıyla yerine getirmeye çalışırken, diğer taraftan da seçildiğim günden bu yana buradaki bütün ilçe başkanlarımızın, il genel meclis üyelerimizin, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızın, belediye başkanlarımızın şahit olduğu gibi kapı kapı, sanki her gün bir seçim günüymüş gibi ev ev dolaştım. 

Bununla birlikte Sinop’umuza ve 9 ilçemizin tamamına ilk milletvekili seçildiğimde kamuoyunun karşısına çıkarak ilan ettiğim Sinop eylem planı içerisinde yer alan bütün kamu yatırımlarının kazandırılması için çalmadık bakanlık kapısı, milletvekili, bürokrat kapısı bırakmadım. Ankara’da gece gündüz Sinop’un yatırımlarını hızlandırmak için elimden geleni yaptım. Tüm bunları yaparken sadece iki şey istedim bir milletin duası iki Allah’ın rızası. 

17 Şubat’ta sizin karşınıza çıkmış ve sizden vekalet istemiştim. Bugün tekrar 24 Haziran seçimleri için yeniden sizin emanetinize, sizin vekaletinize ve sizin temsilinize talip olmak üzere karşınızdayım. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Milletvekili Nazım Maviş daha sonra, başvuru evraklarını AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü’ye teslim etti.  
 
Editör: Vitrin Haber