AK Parti Ayancık İlçe Danışma Meclisi ve çeşitli etkinliklere katılmak üzere Ayancık ilçesine giden Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve İl Başkanı Uğur Giresun, İlçe Başkanı Haluk Taşkan ile birlikte ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Bu kapsamda Ayancık Sanayi Sitesini de ziyaret eden Maviş ve Giresun, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Orhan Kaya ve yönetimiyle de bir araya geldi, sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda ilçedeki yatırımlarda ele alındı. 

Daha sonra AK Parti Ayancık İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve İl Başkanı Uğur Giresun teşkilat mensuplarıyla buluştu. Uğur Giresun ve Nazım Maviş daha sonra, kuruluşundan itibaren teşkilatta görev yapan ilçe başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleriyle de bir araya geldi. 

LÖSEV Farkındalık Haftası yürüyüşüne katılan Maviş ve Uğur Giresun Ayancık Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan Palyatif Bakım Merkezinin açılışını da gerçekleştirdi. Maviş ve Giresun, burada İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan'dan merkez hakkında bilgi aldı.

AYANCIK PROGRAMI DOLU DOLU GEÇTİ
Ayancık İlçe Danışma Meclisi toplantısında ilçedeki yatırım programı ve teşkilat içi değerlendirmelerde bulunduklarını dile getiren İl Başkanı Uğur Giresun, sanayi esnafıyla gerçekleştirdikleri toplantını da oldukça verimli geçtiğini söyledi. 
Uğur Giresun; "Ayancık ilçemizde hem teşkilat üyelerimizle, hem de sanayi esnafımızla buluşmuş olduk. Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş, İlçe Başkanımız Haluk Taşkan, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Ayancık Küçük Sanayi Sitemizi ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Orhan Kaya ve yönetimiyle bir araya geldik. Esnafımızla selamlaştık, çalışanlarında kolaylıklar diledik. Ayrıca Ayancık ziyaretlerimiz kapsamında bazı sanayici ve iş adamlarımızı da ziyaret ettik.  Ayrıca Ayancık programımız kapsamında kuruluşundan itibaren teşkilatımızda görev yapmış ilçe başkanlarımız, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerimizle bir araya geldik. Atatürk Anadolu Lisemizin LÖSEV Farkındalık Haftası dolayısıyla düzenlediği yürüyüş etkinliğine de katıldık.

AYANCIK'TA PALYATİF BAKIM MERKEZİ AÇILDI
Bu arada Ayancık Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan Palyatif Bakım Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Ultra lüks standartlarda, 6 yataklı olarak Ayancıklı vatandaşlarımıza hizmet verecek olan Palyatif Bakım Merkezimiz ilçe halkımıza hayırlı olsun. Ayrıca merkezimizin yapılmasına katkı sağlayarak destek olan SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan'a teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber