AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Sinop Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren kürek ve yelken takımlarının Mendirek mevkisinde yer alan antrenman sahasını ziyaret etti. Maviş ve Çöpcü'ye, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu ve bazı teşkilat üyeleri eşlik etti. Ziyaret sırasında Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, yelken ve kürek takımı antrenörleri ve sporcular ile aileleri de hazır bulundu.  Ziyaret sırasında AK Parti heyeti, antrenörler Erol Öz ile Alaaddin Gürkan eşliğinde kürek ve yelken sporcularının antrenmanlarını izledi. 

SPORA BÜYÜK YATIRIM YAPTIK
Yelken ve kürek takımlarının çalışmalarını yerinde inceleyen Dr. Nazım Maviş sporcularla da uzun süre sohbet etti. Sinop'ta sporun gelişmesi adına hükumet olarak bir çok önemli ve büyük yatırıma imza attıklarını dile getiren Nazım Maviş, gençlerin spora kanalize edilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini kaydetti. Kulübün başarılarını her zaman takdirle izlediklerini ve Sinop'a kazandırdıkları derecelerin kendisini gururlandırdığını ifade eden Maviş, sporcu ve antrenörleri başarılarından dolayı kutladı. Özellikle yelken branşına olan ilgisini anlatan Nazım Maviş, kendi oğlunu da yaz tatilinde kulüp bünyesinde açılacak yelken kursuna göndermek istediğini söyledi. 

ÇÖPCÜ: DESTEĞİMİZ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK
AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü'de, sportif branşlara yönelik hedeflerinden bahsetti. 

31 Mart yerel seçimleri ardından belediye olarak spora ve sporcuya desteklerinin en üst seviyede olacağını kaydeden Çöpcü: "Allah nasip eder ve 31 Mart akşamı kıymetli Sinop halkı Sinop Belediye Başkanlığı yetkisini şahsıma tevdi ederse spora ve sporcuya tam destek vereceğiz. Hayattaki en değerli varlığımız evlatlarımız. Onlar bizim mutluluğumuz, yaşama nedenimiz, geleceğimizin teminatı. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, gençlerimizi telefon, bilgisayar gibi bağımlık yapan kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp, spora kanalize edeceğiz. Bunun için çalışacağız" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, kulüp çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. 

Editör: Vitrin Haber