AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Ak Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti grubu tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Böyle anlamlı bir ana şahitlik etmenin mutluluk verici olduğunu belirten Nazım Maviş, bu tarihi anın içinde olmasına vesile olan tüm Sinoplulara teşekkür etti. Maviş; “Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. AK Parti Grubu olarak Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Başkanlığında Grup Toplantınızı yaptık. 316 AK Parti Milletvekili olarak liderimiz, Büyük Türkiye’nin mimarı, mazlumların umudu Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı adayımız olarak teklif ettik ve grup kararı için liderimize oyumuzu kullandık.
Bana 26. Dönem Sinop Milletvekili olarak bu tarihi anın aktörü ve şahidi olma şerefini bahşeden tüm Sinoplu hemşehrilerime ve partime teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu’na gönderilecek grup kararı için AK Parti olarak TBMM’de yaptıkları Kapalı Grup toplantısının tamamlandığını ifade eden AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, geçtiğimiz hafta itibariyle tamamlanan Milletvekili imzalarının da bu karara eklenerek YSK’ya teslim edileceğini söyledi.

Milletvekili Nazım Maviş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı için hem AK Parti hem de MHP’nin grup kararı aldığını, adaylık başvurusunu Başbakan Binali Yıldırım’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte yapacağını ifade etti.
Editör: Vitrin Haber