Sinop Valisi Köksal Şakalar ve AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun’un da katıldığı toplantıda Bakan Yardımcıları ve Karayolları Genel Müdürü de hazır bulundu. 

Maviş, toplantıda ilçe ilçe ulaştırma ve altyapı ihtiyaçları ve devam eden işler ve planlanabilecek işlerin tüm detaylarıyla görüşüldüğünü, alınan kararlar ve varılan hedefler açısından verimli bir toplantının gerçekleştirildiğini, ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına yeni atanması sebebiyle Adil Karaismailoğlu’na tebrik ve hayırlı olması dileklerinin paylaşıldığını ifade etti.

Maviş yaptığı açıklamada toplantıda öncelikle Çatalzeytin-Türkeli-Helaldı Yolu, Ayancık-Sakız ve Ayancık-Sinop Yolu, Dikmen-Durağan yolu ve diğer devam eden ve planlanan yatırımlar ile ilgili detaylı istişarelerde bulunulduğunu ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile yapılan toplantıda Sinop Valisi Köksal Şakalar, İl Başkanı Uğur Giresun ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in tek tek Sinop’un ihtiyaçları ile ilgili görüşlerini dile getirdikleri bildirildi.

Editör: Vitrin Haber