Maviş, Boyabat ilçesinde muhtarların katılımıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, dört yıl içerisinde Sinop'ta asfalt yapılmamış köy yolu kalmayacağını söyledi. 

Şu an asfaltlanan yol durumuna bakıldığında Türkiye ortalamasının altında olduklarını ifade eden Maviş, şöyle konuştu:"Türkiye'de 94 yılda 65 hükümet kuruldu. Bu hükümetlerin ortalama ömrüne baktığımızda iki yılı geçmiyor. Bir yıl, iki yıl ömrü olan hükümetlerin ne hizmeti olabilir ki? 6 ayı geleni gideni, tebrik edenleri ağırlamakla geçiyor. Hangi bir yıllık hükümet bu kadar asfalt yolu yapabilirdi, hangi 6 aylık hükümet köprüleri, otoyollarını, havalimanlarını, hastaneleri yapabilirdi? Biz bu hizmetleri sizin bize verdiğiniz destekle yaptık. Güçlü hükümetlerle yaptık. Bizden önceki koalisyon, azınlık hükümetlerinde istikrar olmadığı için bizim yaptığımız hizmetleri yapamadılar." 

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy ise  KÖYDES projesinin önemine işaret ederek, "Akılcı, mantıklı ve ihtiyaç olan neyse o yapılacaktır. Sayın vekilimiz bir müjde daha verdi ilimize ek bir ödenek daha ayrıldı. Bundan da yararlanarak daha fazla yolumuza sıcak asfalt yapacağız. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum." dedi. 

 
Editör: Vitrin Haber