Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret etti. 

Bakan Lütfi Elvan, Sinop Valiliği ziyareti ve muhtarlarla bir araya gelmesi ardından AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret etti. Parti girişinde çok sayıda teşkilat üyesi tarafından karşılanan Bakan Lütfi Elvan beraberindeki AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte, İl Başkan Ali Çöpçü'yü makamında ziyaret etti. Burada parti özel defterini imzalayan Bakan Elvan'a ziyaretin anısına İl Başkanı Çöpcü tarafından Sinop'a özgü gemi maketi kotra hediye edildi. Daha sonra partinin konferans salonunda parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, tüm dava arkadaşlarını selamladı. 

KİMSE BU YOLCULUĞA MANİ OLAMAZ!
AK Parti hareketinin büyük Türk milletini dünyada hak ettiği yere getirme hareketi olduğunu belirten Bakan Lütfi Elvan sözlerini şöyle sürdürdü, "AK Parti hareketi, Türk dünyasının da, İslam dünyasının da, demokratik dünyanın da söylemiyle vicdanı olan bir harekettir. Milletimizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için, insanımızın her türlü ihtiyacını karşılamak, ülkemizi mağrur, milletimizi müreffeh yapmak için bütün teşkilatımızla birlikte ilk günkü heyecanla, azimle ve inançla yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculukta yoldaşlığınızdan dolayı, hizmetlerinizden dolayı hepinize çok teşekkür etmek istiyorum. Bu yolculuğa Allah'ın izniyle kimse mani olamayacak. Kimse Türkiye'nin önünü kesemeyecek. 

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL
Çünkü Türkiye artık eski Türkiye değildir. Kapatma davası ile bizi yolumuzdan döndürmeye kalktılar. Elektronik muhtıra ile milli iradeye ket vurmaya kalktılar. Ardından 'gezi' ile Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştılar. 17-25 Aralık yargı darbesiyle milletimizin iradesini hiçe saymaya kalktılar. En son malumunuz 15 Temmuz FETÖ darbe girişimiyle de milletimize bomba yağdırarak Türkiye'yi ateşe atmak istediler. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde millet olarak ülkemize, demokrasimize, devletimize, bayrağımıza, istiklalimize hep birlikte sahip çıktık. Türkiye'yi Türk milletinden başka hiç kimseye yar etmeyiz dedik. Bu bir işgal girişimidir, vatanımızı işgal ettirmeyiz dedik. Demokrasiyi, halkın iradesini çiğnetmeyiz dedik. Tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millet dedik. Türkiye Cumhuriyeti canımızdan azizdir dedik. FETÖ'süyle, DAEŞ'iyle, PKK'sıyla, hainiyle, bölücüsüyle, iş birlikçisiyle, yardakçısıyla, Türkiye düşmanlarına haddini bildirmek boynumuzun borcudur dedik. 

NE PAHASINA OLURSA OLSUN MÜCADELEYE DEVAM
Hep birlikte sahip çıktık. Sinop olarak, 81 il olarak, 80 milyon Türk milleti olarak sahip çıktık. Bu uğurda şehitler verdik. Ruhları şad olsun. Gazi olan kardeşlerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Onlar bizim iftihar kaynağımızdır. Aziz milletimize yine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Adeta bir ikinci İstiklal mücadelesi vererek, yurdunu hainlere, alçaklara teslim etmedi. Ne pahasına olursa olsun bu ülke hainlerden, teröristlerden temizlenene kadar mücadeleye devam edeceğiz. Güvenliğimiz söz konusu olduğunda gerekirse yurt dışında operasyonlar yaparak Türkiye'ye bu virüslerin, bu mikropların sızmasını önlemek için her türlü çareye başvuruyoruz"

AK Parti İl Bakanlığındaki programa, AK Partili belediye başkaları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının yönetim ve üyeleri, mahalle başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. 
Editör: Vitrin Haber