CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop'un Dikmen ve Durağan ilçelerinde yaşayan vatandaşlara sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu. 
     
CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sel ve su baskınlarından olumsuz etkilenen Sinop'un Dikmen ve Durağan ilçelerinin yöneticilerine geçmiş olsun mesajı gönderen Kılıçdaroğlu, sel ve su baskınlarında can kaybı yaşanmamasının en büyük teselli kaynağı olduğunu belirtti. 
     
Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti: ''Kuşkusuz sel ve su baskınları, vatandaşlarımızı hem zarara uğratmış hem korkulu anlar yaşatmış hem de sıkıntıya sokmuştur. Ama biliyoruz ki biz böyle zamanlarda el ele vermeyi, yaralarımızı birlikte sarmayı bilen bir milletiz. Sinop Valiliğimizin koordinasyonunda kaymakamlıklarımızın, belediye başkanlıklarımızın ve doğal olarak partimizin bu sel ve su baskınlarından meydana gelen zararları da en kısa sürede telafi etmek, hayatı daha yaşanır bir hale getirmek için el ele verdiği inancıyla ilgili ve yetkililerin şahsında tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimle sevgilerimi saygılarımı sunuyorum'' 

aa

Editör: Vitrin Haber