CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını görev başında ziyaret etti.

Karadeniz;koruyucu kıyafetleri giydi, eldivenlerini maskesini taktı hastanede sağlık çalışanlarına moral oldu.  Vekil Karadeniz Koronavirüs salgınının Sinop'taki bilançosu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Gerçekleşen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili Barış Karadeniz;'' Dünya Sağlık Örgütü'nce Pandemi ilan edilen bir virüsle mücadele ediyoruz. Bu mücadelede en önde yer alan, bizim için elini taşın altına koyan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Saatlerce bazen günlerce evlerinden ayrı, tehlikeyle iç içe bizler için emek veriyorlar haklarını ödeyemeyiz. Biz de bu bağlamda bir nebze onlara moral olmak, her daim yanlarında olduğumuzu göstermek üzere hastanemizde onları ziyaret ettik. İlgileri için her bir personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi. 

Karadeniz salgınla mücadelenin topyekün bir mücadele olduğunu belirterek;'' Bu salgınla sadece hastanede sağlık çalışanlarımızla  değil millet olarak  mücadele vermeliyiz. Sağlık çalışanlarımızın ilk günden bu yana '' Biz sizler için buradayız sizler de bizler için evlerinizde kalın'' çağrısına uyalım, mücbir haller dışında evlerimizde kalalım. Maske ve eldiven kullanarak kalabalık ortamlara girmekten kaçınalım, sosyal mesafemizi koruyalım. Panik yapmadan, tebdirleri mümkün mertebe elden bırakmayalm ifadelerini kullandı. 

Karadeniz  konuşmasının devamında Sinop İl Hıfzıssıha Kurulu 

Editör: Vitrin Haber