Sinop CHP Kadın Kolları eğitim çalışması Erfelek’te yapıldı. CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen, toplantı ve eğitim çalışmasına Ayancık, Boyabat, Erfelek, Gerze ve Merkez ilçeden gelen Kadın Kolları Başkanları, CHP’li kadınlar ile Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Erfelek İlçe Başkanı Orhan Özcan katıldı.

Toplantının açılışında konuşan CHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Canan Atabek, ülkenin geleceğinin belirlenmesinde kadınlara büyük rol düştüğünü belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin en önemli dinamiklerinden birisi Kadın Kollarıdır. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Bu süreçte kadınlarımıza her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var.” dedi.

Toplantıda konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Türkiye’nin gündemini değerlendirdi. Kadıların olmadığı hiçbir yerde başarıdan söz edilemeyeceğini vurgulayan Karadeniz, “Kadınlarımız, Türkiye'nin yarınlarına ışık tutacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları’nın başarıları ile, kadınlarımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Bugün hep birlikte çok güçlüyüz. İçinden geçtiğimiz karanlık günleri birlik olarak, beraber yan yana durarak kadınlarımızın gücüyle aşacağız” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı ve eğitim çalışması eğitim çalışması devam etti.
Editör: Vitrin Haber