Her hafta gerçekleştirdikleri toplantılar kapsamında gündemi değerlendiren teşkilat üyeleri son olarak bir çay bahçesinde bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmaya katılan Dikmen ilçesi Yaylabeyi Köyü Muhtar adayı Ramazan Gül, eski bir AK Partili olduğunu bundan sonra da “TAMAM” diyerek İYİ Parti’ye destek vereceğini söyledi. 

Daha önce de ilçe esnaflarından Ramiz Uyanık ve Aziz Sezer’de, esnafın zorda olduğunu, AK Parti hükümetinin derde deva olamadığını belirterek yollarının ayrıldığını bundan sonraki süreçte İYİ Parti, saflarında yer alacaklarını açıklamışlardı. 

Toplantının 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelmesi dolayısıyla kısa bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Gerze İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Yiğit, “Bundan 99 sene önce Atalarımızın canlarını vermeleri sayesinde bugün buralarda rahat rahat oturabiliyoruz. Bu maneviyatı Türkiye Cumhuriyetinde, Kürt elebaşı Barzani ve PKK sempatizanı ve üyesi Şivan Perver’e sözde PKK paçavrasını göndere çektirenler bilemez. Türkiye Cumhuriyeti’nde Türk ismini sindiremeyip tabelalardan sildirmek isteyenler bilemez. “One Minute” deyip şov yapan fakat sonrasında İsrail’e muhtacız açıklaması yapanlar bilemez! Mavi Marmara gemisinde kaybettiğimiz 9 Can’ı 20 milyon dolara satanlar bilemez. Ülkenin üretim ve gelir kaynaklarını satıp bizi saman için bile dışa bağımlı yapanlar bilemez. Vatandaşının parasıyla yapıp, “Yol, köprü yaptım” diye çığırtkanlık yapıp fakat geçsekte geçmesekte bizden halâ para kesip yolu yaptırdıklarını besleyenler bilemez. Canını dişine takıp 19 Mayıs ateşini yakıp, yurdu düşmanlardan temizleyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ayyaş diyenler bilemez. Dünyada 16 kişide bulunan Yahudi üstün hizmet madalyasına sahip tek Müslüman (!) olan ve Kudüs üzerinden siyaset yapmaya çalışırken, o madalyayı çıkartıp atmayanlar bilemez” sözlerine yer verdi. 

gerzeninsesi.com
Editör: Vitrin Haber