İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, afet bölgesi Ayancık, Türkeli, Sinop kent merkezi ve bazı ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Sinop'a geldi. Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini ziyareti ardından ilk olarak Türkeli ilçesine gelen Genel Başkan Meral Akşener, burada İl Başkanı Yılmaz Şanlan, Türkeli İlçe Başkanı Şuayip Özcan ve CHP İlçe Başkanı Turgay Dinçel tarafından karşılandı. 

Daha sonra Ayancık ilçesine geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Akşener, Başkan Kaya ile birlikte selden zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu, afetzedelerle sohbet etti.

İlçedeki temasları kapsamında sel felaketinde çok sayıda evin yıkıldığı Babaçay köyüne giden Akşener, burada vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, talepleri dinledi. Köydeki programının ardından sel sularının büyük çapta hasara neden olduğu Ayancık Küçük Sanayi Sitesi'nde inceleme yapan Akşener, kooperatif başkanı Ramazan Yıldız'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akşener, ziyaretleri ardından ilçeden ayrılarak Sinop'a geçti.

Akşener'e Ayancık ziyareti sırasında İl Başkanı Yılmaz Şanlan ve partililerin yanı sıra Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran'da eşlik etti. 

Akşener, Boyabat ve Durağan ilçelerinde de ziyaretlerde bulunacak. 

Editör: Vitrin Haber