Kurucu il başkanı Ceyhan Demir başkanlığında toplanan yönetim partiye yeni katılanların tanışmalarıyla başladı.

Tek tek kendisini tanıtan Yönetim Kurulu üyeleri her şey iyi olacak, Sinop’umuz ve Ülkemiz için hayırlı olsun dediler.
Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir İl Yönetim Kurulu üyeleri ile yaptığı il toplantıda; ‘Türkiye iyi insanlardan oluşur, Türk milletinin her ferdi iyi insandır. İyi partiye gönül veren, yönetiminde görev alan tüm kıymetli arkadaşlarımda iyi insanlardır. Türkiye olacak diye bir araya toplandık. Öncelikle kurucu il başkanı olarak davete icabet edip bu kurucu yönetimde görev aldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Bu toplantımız bazı kararların alınması, hem de tanışmak için yapıldığını belirten Demir, Ben Ceyhan Demir, emekli matematik öğretmeniyim, 30 yıl öğretmenlik ve yöneticilik yaptım sonra emekli oldum, bir süre ticaretle uğraştım. Daha sonra kendimi siyasette buldum. Ondan önce ideolojik manada siyaset yapıyordum, şimdi toplumsal manada siyaset yapıyorum. Siyasi yaşım çok geç 3 yıl ama bu 3 yıl içinde de herhalde 20 yıllık tecrübeyi biriktirdim. Önce Milliyetçi Hareket Partisinde İl Başkanlığı, seçimler, sonra 2 seçim, sonra baş kaldırdık isyan ettik genel merkeze dedik ki biz bir kongre yapalım yönetimi değiştirelim ama ona izin vermediler. Bizi partiden attılar. Sonra bizde dedik ki o zaman ne yapalım kendimize yeni bir yol yapalım. Şimdi kendimize yeni bir yol yapıyoruz arkadaşlar sizlerle birlikte yeni bir yol yapıyoruz. Ülkenin geleceği ile ilgili kaygılarımız olduğunu düşündüğümüz için yeni bir yol yapıyoruz. Sağlıklı işleyen bir demokrasiyi kurmak için yeni bir yol yapıyoruz. Bireysel özgürlükler için, ideal bir hukuk sistemi için yol yapıyoruz. Bunlar olmalı ki insanların yaratıcılıkları, üreticilikleri ortaya çıksın bizler iyi bir toplum, ileri bir toplum, uygar bir toplum yaratalım dedi.

Biz ülkemizdeki bu sıkıntıların giderilmesi için bir aradayız diyen İl Başkanı Ceyhan Demir, her zaman söylerim dünyadaki savaşlar, uluslar arası mücadeleler ekmek için olmaz özgürlük için olur, bizde özgürlük için bu mücadeleye başladık. İyi Parti İlimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Daha sonra yönetim kurulu üyeleri tek tek kendini tanıtarak, Partide görev dağıtımı yapıldı.
İl Başkanı Ceyhan Demir önümüzdeki günlerde parti binası açılışının törenle gerçekleştireceklerini ve açılışa Genel Başkan Meral Akşener’i de davet ettiklerini ifade etti.
Editör: Vitrin Haber