İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı olan Cemal Yıldız, yakın zamanda ilçe yönetim kurulunu da açıklayacaklarını söyledi. 

Gerze’de müteahhitlik de yapan Yıldız, yakın zamanda ilçe yönetim kurulunu açıklayacaklarını söyledi. Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir tarafından, Gerze’de teşkilatlanmanın tamamlanması için geçici olarak göreve getirilen Yıldız, partinin yönetim kurulunda Ak Parti’den, CHP’den, MHP’den ve diğer siyasi görüş ve partilere mensup kişilerden yönetim kurulu üyeleri olacağını belirtti. 

Genç, dinamik ve kadın ağırlıklı bir kadroya Gerze için en iyi şekilde çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Yıldız; “Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen” 40 yıldır siyasetin içinde bulunuyorum ve bu süreçte Ülkü Ocakları Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. MHP Genel Başkanlığı yarışında Meral Akşener’i desteklediği için partisinden ihraç edildiğini belirtti. 

İYİ Parti altında yeni ve her kesimi içine alan, bütünleştirici bir parti kurduklarını ve Gerze İlçe Başkanlığı’nı kurma görevinin de kendisine verildiğine dikkat çeken Yıldız, bu görevi sonuna kadar hak etmeye çalışacaklarını vurguladı. 
“Gerze’nin seçkin ve saygıdeğer insanlarından kurulu genç, dinamik ve kadın ağırlıklı bir oluşum kurmayı hedeflediklerini ve bu hedeflerine adım adım yaklaştıklarını ifade etti. Bir hafta içerisinde kurucu yönetimi belirleyeceklerini ve çalışmaya başlayacaklarını belirten çiçeği burnunda ilçe başkanı, “Vatanını ve bayrağını seven, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen herkesi partimize davet ediyoruz” dedi. 

“İYİ OLACAK İNŞALLAH” 
Aslen Rizeli olduğunu ve Gerze’de müteahhitlikle uğraştığını dile getiren İlçe Başkanı, “Gerzeliler beni içlerine kabul etti ve sevdiler. Sağ olsunlar” dedi. 
Bugüne kadar kendisi için hiçbir şey istemediğini, hep çevresindeki insanlar için güzel bir şeyler yapmaya çalıştığını vurgulayan Yıldız, “İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanlığı görevi, Sayın Sinop İl Başkanımız Ceyhan Demir tarafından bana verildi. İnsanlara karşı dürüst ve adaletli davranacağım. Herkese elimden geldiğince yardım edeceğim. Kendim için bir şey istemediğimi Gerzeliler zaten biliyor. Hep iyilik için çalışacağım, hep birlikte iyilik için çalışacağız. İyi olacak inşallah” diye konuştu.


 
Editör: Vitrin Haber