İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Temsilcisi Osman Topal partisiyle ilgili bir dizi program ve çalışmaya katılmak üzere Sinop'a geldi. İl Başkanı Yılmaz Şanlan, Merkez İlçe Başkanı Serpil Ünlütürk, ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Osman Topal, kent merkezindeki esnafları gezdi, onlarla sohbet etti. 

Sinop programı kapsamında il başkanlığı binasında ilçe başkaları ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal, ayrıca Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, Sinop Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mehmet Yüksel, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. 

Sinop programının dolu dolu geçtiğini belirten İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Osman Topal: "İYİ Parti Karadeniz bölge teşkilatları bilgilendirme ve istişare çalışmalarımıza Sinop ilimizde devam ettik. İl Başkanlığımızda, il yönetimi, ilçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyelerimizin de yoğun katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Heyetimizle birlikte, Sinop Belediye Başkanı sayın Barış Ayhan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Salim Akbaş, Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı sayın Mehmet Yüksel, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı sayın Haydar Gündoğdu ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik.

Halkımızla kucaklaşarak, Genel Başkanımız Meral Akşenerin selamlarını iletme fırsatı bulduk. İstişare toplantısını düzenleyen İl Başkanımız Yılmaz Şanlan, ilçe başkanlarımız Serpil Ünlütürk, Orhan Yavuz, Mithat Mor, İbrahim Arat, Mehmet Ali Yigit, Abdullah Gürdamar, Savaş Kıyma, Şakir Erşahin'e teşekkür ediyorum. Amacımız Sinop ta İYİ Partiyi birinci parti yapmaktır" dedi.

Editör: Vitrin Haber