İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Toplumsal Politikalar Başkanı Avukat Ünzile Yüksel, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Avukat Kaan Eren, Avukat Cengiz İşler ile Filiz Akyüz'den oluşan partinin genel merkez heyeti Sinop'a iki günlük ziyaret gerçekleştirdi. 

Heyet, programın ilk günündü Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinde, ikinci gün ise Ayancık ve Erfelek ilçelerinde esnaflar ve ilçe pazarındaki satış yapan köylüler ile bir araya geldi ve onlarla sohbet etti. Heyete ziyaretleri sırasında İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, Merkez İlçe Başkanı Serpil Ünlütürk, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Sinop programı hakkında bilgi veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel: "Sinop'ta esnaf ve STK ziyaretlerimizi tamamladık. Gerçekten halkın ilgisi, esnafın ilgisi büyük. Dertler büyük. Tüm Anadolu'da olduğu gibi küçük esnafın durumu çok perişan ve destek alamadığını gördük. O nedenle biz buradan yetkililere sesleniyoruz. Lütfen esnafın sesine kulak verin. Biz şunu gördük. Biz gerçekten bu milletin umudu olmuşuz. Sevgili liderimiz Meral Akşener bu milletin umudu olmuş. Canı gönülden selamları başımızın üstünde Ankara'ya götüreceğiz" dedi. 

Hükümete çağrıda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ünzile Yüksel, özellikle küçük esnafın ve gençlerin sesine kulak verilmesini istedi. 

Editör: Vitrin Haber