31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Dikmen ve Dikmen ilçesinde kalan hizmetler için yeniden aday olduğunu söyledi.

Yaptığı hizmetlerle Dikmen’in çehresini değiştiren Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olmak üzere CHP Dikmen İlçe Başkanlığına müracaat etti. 

Dikmen’de TOKİ konutları, geniş meydanların yapımı,  düzenlenen yağlı güreş etkinlikleri ve Beylikdüzü Belediyesinin katkı ve destekleri ile yapılan Dikmen Belediye binası dikkat çekiyor. Kurduğu yakın ilişkiler ve iş takibi ile Dikmen’i günden güne büyüten İstanbullu; “ hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi için halkımızın tercihi, partililerimizin teveccühü ile tekrar aday olduk” dedi. 

İstanbullu; “CHP demokrasi kültürünün  tam anlamı ile uygulandığı dayatmaların değil halkın tercihinin önemli olduğu kurumsal kimliği gelişmiş bir partidir. Bu parti cumhuriyetin kuruluşunda varlığı ile ve bu günde demokrasi ve adalet arayışı ile gönüllere taht kurmuştur. Dikmen’de ilçe olduğundan bu güne geçmişte görev yapan belediye başkanı arkadaşlarımızın çalışmaları ile önemli bir gelişim yakalamış, CHP ile de zirve yapmıştır. Bugün sosyal tesisleri geniş kaldırım ve meydanları ile Dikmen şehir olma özelliğini kazanmış TOKİ binaları ile de  görsel zenginlik kalıcı nüfus sağlanmıştır. Yeni dönemde Dikmen daha büyük atılımlar yapacak, yeni projelerle Dikmen adından daha çok söz ettirecektir. 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olmak için müracaatımızı yaptık. Dikmen halkının siyaset anlayışı araştırmacı sorgulayıcı ve yerelde hizmet odaklıdır. Hizmet edeceğine inandığı aday hangi partiden aday olursa olsun kazanıp kazanmayacağına bakmaksızın vicdanı ve aklı  ile oy kullanır ve destekler. Biz onların vicdanlarına ve hizmet anlayışlarına kendimizi teslim ettik. Onlarda bölgede bir değişimi, olmaz denileni yaparak Dikmen’i CHP’li bir belediye başkanına teslim ettiler. Bize gönül verenleri mahcup etmedik Dikmen’i en iyi şekilde temsil ettik. Dikmen halkı da bize güvenmeye devam etsin oyları ile desteklesin” açıklamasında bulundu.
Editör: Vitrin Haber