İş Adamı Yücel Ünal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Memleketimize hizmet etme sevdasıyla 31 Mart 2019 da yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Ak Parti' den Sinop Belediye Meclisi aday adayı oldum. İstemeyerek de olsa sağlık ve iş yoğunluğumdan dolayı çıkmış olduğum belediye meclisi aday adaylığından çekilmeye karar verdiğimi beyan ederim.
 

ÖNEMLİ OLAN SİNOP'A HİZMET ETMEK
Milletvekili, belediye başkanı veya belediye meclisi üyesi olmamız önemli değil. Önemli olan Sinop'umuza hizmet edebilmektir. Bende bu düşüncelerle aday adayı olmuştum.


Yapılacak seçimde Belediye Başkan'lığına Adayımız Ali Çöpcü, AK Parti' den aday gösterilmiştir. Memleketimiz için hayırlı olmasını diler, her şart altında partimizin ve adayımızın yanında olduğumu açık yüreklilikle beyan ederim. 
Bu süreçte gerek yüz yüze görüşmelerimde, gerekse telefon ve sosyal medya üzerinden şahsıma desteklerini esirgemeyen, bizi bağrına basan değerli hemşehrilerim başta olmak üzere, bana hiçbir zaman-manevi desteklerini , dualarını eksik etmeyen çok kıymetli anne-babama, sevgili eşime, kardeşlerime , evlatlarıma, akraba, dost ve arkadaşlarıma, temayül yoklaması, kamuoyu araştırması gibi alanlarda bize inanarak bizi destekleyen Merkez ilçe teşkilatımızın yönetim kurulu üyelerine,kadın kollarındaki hanım kardeşlerime ,Gençlik kolları Başkanı ve genç kardeşlerime ve partimizin her kademesinde görev yapan partililerimize can-ı gönülden şükranlarımı arz eder, en kalbi selam, sevgi ve saygılarımı sunarım. Her şey hiç bitmeyecek olan sevdamız, Karadeniz'in incisi Sinop için" 

Editör: Vitrin Haber