Mesajında AK Partinin kuruluş amacının millete hizmet etmek olduğunu ifade eden İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti’nin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos tarihinin, siyasi ve demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu söyledi. Giresun; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" anlayışıyla temeli atılan AK Partimiz,  kurulduğu günden bugüne ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmış, büyük bir değişimin ve dönüşümün öncüsü olmuştur” dedi. 

AK PARTİ’Yİ MİLLETİMİZİN HİZMETE DUYDUĞU ÖZLEM DOĞURMUŞTUR
AK Parti‘nin ilhamını, şanlı tarihten, milletin ruh kökünden ve inancından aldığını belirten İl Başkanı Uğur Giresun şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti, kurulduğu gün olduğu gibi, bugün de umudun partisidir, güvenin partisidir, istikrarın partisidir. AK Parti, korkuları, vehimleri, tedirginlikleri bertaraf eden, refahı, adaleti, özgürlükleri, hakkı ve hukuku kendisine şiar edinmiş bir partidir.
AK Parti’yi doğuran milletimizin hasretidir, çaresizliğidir, özlemidir.
AK Parti’yi, Anadolu’nun yoksul köylerinde, ayağında çarığı olmayan çocukların umudu doğurmuştur.
AK Parti’yi, üzerlerinde yamalı elbiseleriyle, yoksulluğa terk edilen mahzun amcalarımızın duası doğurmuştur.
AK Parti’yi, hastane koridorlarında umutsuzca bekleyen, sevdiklerini rehin veren, ilaç kuyruklarında ömür tüketen teyzelerimizin çaresizliği doğmuştur.
AK Parti’yi, üniversite kapılarına sokulmayan, yerlerde sürüklenen, eğitim hakkı elinden alınan başörtülü kardeşlerimizin yardım çığlığı doğurmuştur.
AK Parti’yi, umudu elinden alınan, gelecek kaygısıyla büyüyen, tüm zorluklara rağmen yüzlerindeki, gözlerindeki, gönüllerindeki umudu muhafaza etmeye çalışan gençlerimiz doğurmuştur.
Bu sebeple AK Parti’yi büyük umutlarla iktidara taşıyan aziz milletimize hizmet etmek, onların dertlerine derman olmak bizim en büyük şeref payemizdir” 

SİNOP, AK PARTİ İLE BÜYÜK HEDEFLERE ULAŞTI
AK Parti iktidarının Sinop’u tarihi yatırımlarla buluşturduğunu kaydeden Giresun, “Binlerce yıllık tarihe sahip, sayısız kültüre ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Sinopumuz, Cumhuriyet tarihinin belki de en büyük ve kapsamlı yatırımlarına AK Partimiz ile ulaşmıştır. 19 yıllık süreçte, ülkemizde olduğu gibi kentimizde de sessiz devrim niteliğinde hizmetler hayata geçirilmiş;  ulaşımdan sağlığa, turizmden eğitime, teknolojiden sanayiye, tarımdan enerjiye kadar pek çok alanda tarihi adımlar atılmıştır. Sinopumuzu ulaşılabilir bir kent yapan, turizm dinamiklerini harekete geçiren, dünya standartlarında eğitim yatırımlarıyla buluşturan AK Partimiz,  her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimizin gönlüne girmeyi başarmıştır” dedi.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ ÜLKEMİZİ 2023 HEDEFLERİNE TAŞIMAKTIR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde tüm engellemelere ve zorluklara rağmen 2023 hedefine ulaşacaklarını ifade eden Giresun, “14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, arkasındaki milyonlarla kutlu bir yola çıkan partimiz, her seçimde başarılarını katlayarak arttırmış, ülkemizi hep daha ileri taşımıştır. 19 yıl boyunca; vesayet odakları, bölücü terör örgütlerinin faaliyetleri, devlet içinde yapılanan terör örgütleri, kapatma davaları ve darbe girişimlerine maruz kalan Partimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve liderliğiyle, tüm saldırıları milletimizle birlikte göğüslemiştir. Şu çok iyi bilinmelidir ki, hiçbir tehdit ve engelleme, AK Parti teşkilatlarını aziz milletimize hizmet etmekten alıkoymayacaktır. Bugün 19’uncu yılını geride bırakan AK Parti teşkilatımız, ilk günkü heyecan, azim ve inançla, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedeflere ulaşmak için artan bir tempoyla çalışmaya devam edecektir” diye konuştu.

RABBİM DAHA NİCE YILLAR MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYİ BİZLERE NASİP ETSİN 
Ülkemizin büyümesi, milletimizin huzur ve refahı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyen İl Başkanı Uğur Giresun, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan, partimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sinop teşkilatımızda görev yapmış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş büyüklerimizi ve kardeşlerimi rahmetle yâd ediyorum. AK Parti’yi kurarak milletimizi yıllardan beri özlemini duyduğu hizmetlerle buluşturan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Partimizin 19. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve desteğini artırarak devam ettiren aziz milletimize, ülkemize ve tüm dünya insanlığına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim, daha nice yıllar AK Parti’mize aziz milletimizin hizmetkârı olmayı nasip etsin”
 

Editör: Vitrin Haber