CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, kentlerin zengin ve çeşitlenmiş bir tüketim altyapısına sahip olması gerektiğini belirterek, “CHP çarşı esnafından internet alışverişine, butik mağazalardan büyük mağazalara, haftalık pazarlardan AVM'lere kadar ticaret ve perakende sektörünün her bileşeninin ayrı ayrı ve birlikte desteklenmesi gerekiyor. CHP iktidarında pazarlarımıza bereket yağacak” dedi.

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası Sinop'u karış karış gezen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz,  1 Kasım seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Karadeniz, Sinop pazarını gezerek pazar esnafı ile sohbet etti, alış veriş yapan halkın sorunlarını dinledi. 
CHP Sinop Milletvekili ve Milletvekili Adayı Karadeniz, Sinop İncedayı Mahallesi’nde kurulan kapalı pazaryerinde çalışmalarını sürdürdü. CHP Sinop Milletvekili Adayı Tugay Dinçel, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte yaptığı ziyaretlerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Karadeniz, alışveriş yapan halkın ve pazar yeri esnafının sorularını yanıtladı, CHP iktidarında sorunları nasıl çözeceklerini anlattı.
CHP'nin dayanışma anlayışında, dengeli ve hakça gelir dağılımı, herkese sosyal güvenlik, tüm sahipsizleri koruma, tüm korunmaya muhtaç olanlara destek vermeyi öncelikli hedef olarak belirlediğini anlatan Karadeniz, pazar esnafı başta olmak üzere bütün esnafın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini bildiklerini söyledi.  Karadeniz, halkın pahalılıktan yakındığını ifade ederek, “CHP çarşı esnafından internet alışverişine, butik mağazalardan büyük mağazalara, haftalık pazarlardan AVM'lere kadar ticaret ve perakende sektörünün her bileşeninin ayrı ayrı ve birlikte desteklenmesi gerektiğini biliyoruz. 1 Kasım sonrasında kuracağımız CHP iktidarında pazarlarımıza bereket yağacak” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber