Dikmen ilçesinin eski AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin Sinop'ta 2-0 yapması için canla ve başla çalışacağını söyledi. 

Yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Hüseyin Yüksek, "Gün birlik günüdür. Dargınlıklar ve küskünlükler bir tarafa bırakılarak birlik şuuru içerisinde canla ve başla çalışacağız. İl Başkanımız Ali Çöpçü'nün talimatları doğrultusunda tüm teşkilat üyelerimizle birlikte tüm gücümüzü seferber edeceğiz" dedi. 

Hüseyin Yüksek açıklamasına şu şekilde devam etti; "1 Kasım seçimleri ülkemiz ve Sinop için büyük önem taşıyor. Bu seçimlerde köy köy, mahalle mahalle gezerek canla ve başla, yürekten çalışacağız. Şu anda araçlarımızı hazırlıyoruz. Girmedik köyümüzü bırakmayacağız. Tüm ilçe ve köylerde çalışacağız. Dargınlıklar ve küskünlükler bir tarafa bırakılacak ve iki sıfır için canla başla bu ipi omuzlayacağız" 

Hüseyin Yüksek açıklamasının sonunda liste başı olan Nazım Maviş'in Sinop için önemli bir değer olduğunu belirterek, Sinop'tan meclise Maviş ve Cengiz Tokmak'ı birlikte yollayacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Vitrin Haber