AK Parti'nin Dikmen eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki yerel seçimlerinde Gerze ilçesinden bağımsız belediye başkanı olacağını açıkladı.

Kendi ofisinde gerçekleştirdiği basın toplantısında konuşan Hüseyin Yüksek, seçim çalışmaları için şimdiden kolları sıvadığını söyledi. Hüseyin Yüksek: "Ben bağımsız olarak sahalarda olacağım. Siyesi partiler seçimlere 1-2 ay kala adaylarını açıkladılar. Bende bu gün itibariyle adaylığımı buradan açıklıyorum. Bunu birilerine kızgınlığım olarak algılamayın" dedi.

PAZARTESİ STARTI VERİYORUM
Pazartesi günden itibaren seçim çalışmalarına start vereceğini kaydeden Hüseyin Yüksek: "Bütün mekanlarda olacağım. Ben camiye giden insanlarla, alkol alanlarla da münasebetim vardır. Benim insanların dünya görüşleri beni ilgilendirmez. Bizim görevimiz insanların hangi koşullarda yaşamak istiyorsa, o koşulları güçlendirmek. Bizim görevimiz budur. Ekonomik olarak mağdur vatandaşlarımız var. Bunların hakkını hukukunu arama noktasında bağımsız olarak yolumuza devam edeceğiz. Millet ve devlet yararı, devlet bekası ve selameti duygusuna bağlı bir kişi olarak hereket etmekteyim. Ben hiç bir siyasi partide devam etme niyetinde değilim" diye konuştu. 

Siyaset için kimsenin kalbini kırmaya değmeyeceğini dile getiren Hüseyin Yüksek: "Siyaset için sakına kimse kimsenin kalbini kırmasın. A veya B partisi, hepsi gelip geçici. O kırılan kalplerin tamiratı zor oluyor. Kimse siyaset için kavga etmesin" ifadelerini kullandı. 

SAYIN ERDOĞAN VE YILDIRIM DIŞINDA KİMSEYE GÜVENİM YOK
Teklif gelmesi halinde AK Parti'den aday olup olmayacağının sorulması üzerine Hüseyin Yüksek: sözlerini şöyle sürdürdü "Benim AK Parti'de sayın Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım haricinde kimseye inancım yok. Sayın Cumhurbaşkanım ve Sayın Başbakanım dışında genel merkezden kimseye  güvenim yok. Çünkü son seçimlerde Gerze'nin içinde bulunduğu durum genel merkeze aittir"  

11 PUANLIK FARK VEKİLLERİN DOĞRU SEÇİLMEMESİDİR
24 Haziran seçimlerinde 15 Temmuz Şehidi Ömer Halis Demir'in kardeşi Soner Halisdemir'in AK Parti listelere konulmadığını kaydeden Yüksek, Bülent Arınç'ın oğlunun aday yapılarak parlamentoya sokulmasını da eleştirdi. Yüksek: "Bu 11 puanlık fark, milletvekillerin doğru seçilmemesidir. İnsanlarda gönül yorgunluğu meydana getirdi. Millet sandıkta bu tepkiyi gösterdi. Sayın Cumhurbaşkanımız yüzde 52.6 alıyorsa, AK Parti yüzde 42,8 alıyorsa burada bir sonuç var. Bu sonucun altında yatan neden de milletin bu listeye itimat etmemesidir" dedi. 
Editör: Vitrin Haber