Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. CHP Adayı Ayhan; Ada Mahallesi, Yeni Mahalle, Camikebir Mahallesi, Meydankapı Mahallesi ve çevre bölgelerdeki esnafı ziyaret etti. 

Barış Ayhan eşi Hanife Ayhan, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Özbayrak ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte esnafları ziyaret ederek bölge esnafının beklentilerini dinledi, sorunlarının çözüm yollarını görüştü. Esnafların Sinop’tan ve Sinop Belediyesi’nden beklentilerini alan Ayhan, merak edilen soruları da cevapladı. Seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ziyaretleri önemsediğini belirttiği konuşmasında Barış Ayhan; “31 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarımız sürüyor.  Kendimize şiar edindiğimiz kolektif belediyecilik anlayışı doğrultusunda şehri birlikte yöneteceğimiz resmi kurum kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, esnaflarımıza ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.  

Hayalimizdeki Sinop’u birlikte inşa edeceğimiz vatandaşlarımıza anlatıyoruz, görüşlerini alıyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz.  Mahallelinin sorunlarını muhatabı olan mahalle sakinlerine soruyoruz, çözüm yollarını görüşüyoruz. Halkımız bize yetki verirse 1 Nisan sabahından sonra yapacağımız planlarla Sinop’un eksikliklerini gidererek eğitimde turizmde marka şehir yapmak için birlikte çalışacağız. Her vatandaşımızın söz sahibi olabileceği bir yönetim anlayışı ile çocuklarımıza daha güzel bir Sinop bırakacağız. Bizleri güler yüzle karşılayan esnafımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ziyaretlerimiz sürecek’’ dedi.     

 

Editör: Vitrin Haber