AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada, Sinoplulardan destek çağrısında bulunda. 31 Mart Yerel Seçimlerinin Sinop’a ve ülkeye şimdiden hayırlı olmasını dileyen Giresun, Sinop'u yeni nesil bir şehircilik vizyonu ile buluşturacaklarını söyledi.

TERCİHİNİZİ GÖNLÜNÜZÜN SESİNİ DİNLEYEREK YAPIN
Sözlerine: "31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Sinop’u 5 yıl boyunca yönetecek bir belediye başkanı hep birlikte seçeceğiz. Böylece şehrimizdeki idareyi 5 yıl boyunca seçtiğimiz belediye başkanına vermiş olacağız" diyerek başlayan Uğur Giresun sözlerinin devamında şunları söyledi: "Bu noktada yapacağımız tercihin Sinop’umuzun geleceğini doğrudan etkileyeceğini asla unutmamalıyız. Bizler biliyoruz ki Sinop’umuzun kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Bu nedenle her bir hemşehrimden tercihini, gönlünün sesini dinleyerek yapmasını rica ediyorum.

KENTİN SORUNLARI SİNOP'UN MUTLULUĞUNA GÖLGE DÜŞÜNÜYOR
Bugün Sinop’umuzun birçok problemi var. Bu problemler maalesef Sinop’un mutluluğuna gölge düşürüyor. Yaşanan göç problemleri, trafik sorunu, turizmdeki eksiklikler, doğalgaz ihtiyacı, kültürel eksiklikler, altyapı ve üst yapı problemleri, Sinoplu hemşirelerimiz tarafından sıklıkla gündeme getiriliyor. Bizler de bu problemlerin çözümü için ortaya koyduğumuz projelerle Sinop’u yaşamaktan keyif alacağınız bir kente dönüştürmek istiyoruz. Bu inançla Mutlu kentimizi, yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışacağız. Bizler bu şehri, bu şehirde yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz.

SİNOP'U ÖRNEK BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ
Hemşirelerimize karşı bütün hizmetlerimizde adil ve şeffaf olacağız. Tüm hemşirelerimize eşit mesafede olacağız. Sinop'umuza yeni nesil bir şehircilik vizyonu ile buluşturacağız. Şehrimizi daha çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, kültürel mirasa sahip çıkan, imar ve şehircilikte örnek olan bir şehir haline getireceğiz. Gönül gönüle vererek her zamankinden daha çok çalışacağız, daha çok koşturacağız.  Elbette hepsinden önemlisi de, şehrimizde var olan tarihi değerlerimizi ve kültürel mirasımızı koruyacağız. Çevreye duyarlı, değerlerine bağlı ve insana saygılı bir yönetim modelini hep birlikte inşa edeceğiz.  Bu dileklerle 31 Mart Yerel Seçimlerinin Sinop’umuz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor; Sinop’u daha güçlü hedeflerle buluşturmak için tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum"
 

Editör: Vitrin Haber