AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve partililer ile birlikte Erfelek ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu. 

İlk olarak Erfelek ilçesinde Şehit Özkan Çelikkaya Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Milletvekili Maviş ve Başkan Giresun, İmam Hatip Lisesinde de incelemelerde bulundu. 

Erfelek Belediyesinin sokak hayvanlarını misafir edeceği hayvan barınağı çalışması hakkında Belediye Başkanı Mehmet Uzun'dan bilgiler alan AK Parti heyeti, İl Özel İdaresine kazandırılan finişer makinesi ile Erfelek Merkez Mahallesinde ilk kez uygulanan sıcak asfalt serme çalışmasını da yerinde inceledi, çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl'dan bilgi aldı. 

Başkan Uğur Giresun ve Milletvekili Nazım Maviş, Erfelek Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses'i de makamında ziyaret ederek Kaymakam Gürsel ile ilçede devam eden yatırımları değerlendirdi.

İL GENELİNDE 280 KİLOMERE KÖY YOLU ASFALTLA BULUŞTU
Köy yollarının iyileştirilmesi konusunda büyük bir gayret içerisinde olduklarını belirten AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, "İl Özel İdaremiz tarafından bu yıl Sinop ve ilçelerimizin tamamında sürdürülen asfaltlama sezonu ile 280 kilometre köy yolumuz asfaltla buluştu. Köy yollarımızda yazın toza, kışın çamura son verip, hemşerilerimize daha konforlu koşullarda seyahat edebilme imkanı sağlandı. Asfaltlanmamış köy yolumuz kalmayana dek çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

 

Editör: Vitrin Haber