Mart 2019’da yapılacak olan mahalli yerel seçimlerde Gerze Belediye Başkanlığı için AK Partiden Aday Adayı olan Doğa Ergün Vitrinhaber’i ziyaret ederek Gerze’de gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri hakkında bilgiler verdi.
Doğa Ergün gazetemizi ziyaretinde Vitrinhaber kurucu Müdürü Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin tarafından karşılandı ve bir süre sohbet etti. Daha sonra projeleri hakkında bilgiler verdi.

GERZE İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ
Adaylık sürecinin başladığını ve Gerze’de şuan itibari ile 5 aday adayının bulunduğunu hatırlatan Doğa Ergün, mücadelenin kendi içlerinde bir mücadele olmadığını, asıl mücadelenin Gerze’ye hizmet olduğunu söyleyerek diğer adaylara da başarılar diledi. Ergün; “Biz Gerze’de değişimin olabilmesi ile alakalı bir güç birliği içerisindeyiz. Tabi aday adaylık süreci biraz uzadı, Cuma gününe kadar. Diğer gönüllüler, bu işe heves eden kişiler olabilir bu gayet normal. Gerze’de değişim talebi, artık AK Parti Belediyeciliği için kıvılcım bir aleve dönüşmek üzere. Tabi ki çıkan bu istek talep halk nezdinde de olumlu bir hava oluşturmuş durumda. Gerze halkı değişimi, Gerze halkı bu tarz bir siyasi oluşumun Gerze’ye katacağı yeniliklerin farkında. Dolayısı ile gelecek olan Aday arkadaşımızın arkasında hepimiz bütünleşerek bir vücut olarak zirveye ulaşmakla alakalı çalışma azmimiz, inancımız tam. Gerze güzel ve gelişmekte olan bir ilçe. Fakat inşaat alanında gelişmekte olan bir ilçe. Sosyal Belediyecilik anlamındaki çalışmalar, projeler tabi onların hepsi yapılacak oluşturulacak. Gerze’de tamamlanan projelerin hizmete alınamaması yada yapılmış bir boşa harcama olarak görülmesi de Gerze halkındaki bu isteği artırmakta. Gerze’mizin siyaseten zaman içerisinde oluşacak yapı içerisinde birlik ve beraberlik Gerze’yi başarıya taşıyacak. Gerze’mizi şekillendirecek olan bu siyasi oluşum önümüzdeki günlerde kendine bir netlik kazandıracak. Dolayısı ile de ben Aday Adayı olan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Onlarında bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancım tam. Gerze’de değişim mutlaka olacak. Gerze’yi zirvede tamamlayacağız” dedi. 

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAMINDA PROJELERİMİZ OLACAK
Gerze’de sosyal belediyecilik anlamında projelerinin olacağının altını çizen Doğa Ergün, bu projeleri hayata geçirebilmeyi ümit ettiklerini ifade etti. Ergün; “Gerze’mizde balıkçılık kültürü gelişmiştir. Balık sezonu açılışında güzel bir festivalimiz olacak. Yine Gerze’de Üniversitemiz var,  Üniversite gençlik festivalimiz olacak. Aynı zamanda toplumumuzun bir gerçeği olan engelli ve yaşlıların evde bakım hizmetleri konusunda güzel projelerimiz olacak. Gerze’miz deniz şehri fakat halkımız kış aylarında yüzemiyor. Dolayısı ile kapalı bir yüzme havuzu projemiz olacak. Gerze Pazar alanımız şuandaki ihtiyacı karşılamıyor, çok basık ve alçak. Alan Cuma günleri haricinde nerdeyse kullanılamaz bir vaziyette. Pazar alanının katlı otopark ve yeniden inşası ile güzel bir alana dönüştürülmesi söz konusu.  Aynı zamanda Gerze’de sporun çeşitliliğini artıracağız. Gerze’de tenis, masatenisi, judo, güreş, futbol, basketbol, voleybolu yaygınlaştıracağız. Bunun yanında çocuklarımıza, gençlerimize, Gerze halkımıza değişik bir kültür oluşturacak şekilde bir atlı spor kulübü kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

GERZE HALKI GERZE’DE DEĞİŞİMİ DESTEKLESİN
Gerze’nin çevresini değiştirerek, çevre illerden, Samsun’dan, Bafra’dan, Alaçam’dan insanları Gerze’ye çekebilecek projeler üzerinde çalışacaklarını kaydeden Gerze AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Doğa Ergün, Gerze halkından destek istedi. Ergün; “Gerze’de yapacağımız projelerin başında Gerze halkının talebi doğrultusunda gelişecek projeleri desteklemek olacak. Bu sadece inşaat anlamında değil, sosyal belediyecilik anlamında, sanatta, kültürde bu tarz projelerimizi yaygınlaştırarak Gerze halkına bu hizmetleri sunacağız. Yapılan bir hizmetin, projenin kapısı kapalı kilitli kalmayacak, bu da en büyük projemiz olacak. Gerze halkı Gerze’de değişimi desteklesin, değişim talebinin arkasında dursunlar. Gerze’yi değiştirecek güce sahibiz. Biz bu donanıma sahibiz. Gerze’deki değişim sürecinin AK Parti Belediyeciliği ile tamamlamak istiyoruz. Bize destek olsunlar” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber