Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, teşkilat çalışmaları kapsamında geldiği Sinop'ta kurum, kuruluş ve STK'ları ziyaret etti. 

Sinop'ta teşkilatlanmasını tamamlayan Yeniden Refah Partisi, siyasi faaliyetlerine hız verdi. Çalışmalar kapsamında parti teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ü Sinop'ta misafir etti.

Kentte çeşitli ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Altıngöz, ilk olarak il başkanlığında pati teşkilatı ile bir araya geldi. Saat 11:00’de Valilik ziyareti gerçekleştiren Altınöz, saat 12:00’de de Sinop Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu. Mehmet Altınöz daha sonra Sinoplu İşadamları Derneği (SİAD) Sinop Şubesini ziyaret eti. Sinop Sanayi ve Ticaret Odası'na da ziyarette bulunan Altıngöz, Sinop'ta esnaf ziyaretlerinde de bulundu. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'e Sinop programı sırasında partinin Bölge Sorumlusu Mustafa Barutçu, İl başkanı Mustafa Çınar, İl Teşkilat Başkanı Yaşar Türkmen, Merkez İlçe Başkanı Akif Dinç, Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Durağan İlçe Başkanı İsmail Teziç, Saraydüzü İlçe Başkanı Mahmut Gülen ile İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Sinoplu İşadamı Cengiz Kara eşlik etti.

Editör: Vitrin Haber