54. hükümletin başbakanı Milli Görüş lideri eski Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 2. yılında Sinop'ta da çeşitli anma etkinlikleri düzenlenecek. 

Etkinlikler kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan 16 Mart 2013 cumartesi günü saat 18.30 da Aşıklar düğün salonun da sinoplular ile buluşacak.

Programla ilgili bilgi veren Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, tüm Sinopluları etkinliğe davet etti. Üçüncüoğlu; "Genel Merkezimiz hocamızın vefatının 2.yılında hem hocamızı anmak hem de Dünyada ve Türkiye de neler olup bittiğini Milli Görüş bakışıyla yaşanan olayları milletimizle paylaşmak için Türkiye sathında konferanslar tertip etmiştir. Konferansçılarımız ülkeyi karış karış taramaktadır. Genel Başkan Başdanışmanımız Fatih Erbakan Bey Hocamızın oğlu olması hasebiyle bizim hemşehrimiz sayılır. 

Bizim konferans tarihimiz değişmesine rağmen bizleri kırmadılar, Sinop’umuza teşrif edecek ve 16 Mart cumartesi günü saat 18.30 da Otel Melia-Kasım yanında ki  Aşıklar  düğün salonunda hemşerilerimiz ile buluşacak ve “Türkiye de ve dünyada neler oluyor” konulu bir konferans vereceklerdir. Tüm halkımızı konferansımıza davet ediyor ve hepinize saygılar sunuyoruz" dedi.

Editör: Vitrin Haber