Gelecek Partisi Sinop İl Başkanlığı teşkilatı oluştu. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, il başkanlığı görevine Sinoplu siyasetçi ve iş insanı Fahri Alkan'ı atadı.

Gelecek Partisi Genel Merkezinde görevlendirme yazısını bizzat Alkan'a teslim eden Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Alkan ve ekibine başarılar diledi. 

Bu arada kurucu il başkanı Fahri Alkan başkanlığında oluşan il yönetiminde şu isimler yer aldı: Yılmaz Aslanboğa, Fatih Akyıldız, Mehmet Doğan, Mehmet Kaçal, Eren Bal ve Kaan Sert.

FAHRİ ALKAN KİMDİR?
Fahri Alkan 1977 yılında Sinop'un Gerze ilçesinde doğdu. 3 Kardeşin en küçüğü olan Fahri Alkan ilk ve orta öğrenimini Sinop Dikmen İlköğretim okulunda tamamlayarak lise öğrenimini Gerze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamladı. 1996 yılında gittiği İstanbul’da 2002 yılına kadar Hakyol Vakfı İktisadi işetmelerinde çalıştıktan sonra güvenlik, temizlik, inşaat ve hayvancılık sektörlerinde yaklaşık 18 yılı aşkın faaliyet gösteren Alkan, 2002 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimini bitirdi. Fahri Alkan, 2004 yılında askerlik görevini kısa dönem olarak Ankara Muhabere okulunda ifa etti. Sinop ta AK Partiden Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği adaylıkları bulunan Alkan, ASKON, TRKTYD Kentsel Tesis Yönetim Derneği ve SİAD‘ta yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Fahri Alkan Evli ve 3 çocuk babası. 

Editör: Vitrin Haber