AK Parti Milletvekili Ersoy; “Belediyeyi bize verin, belediyecilik nasıl yapılıyormuş herkese gösterelim”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop’ta Belediyeciliğin hizmette yetersiz kaldığını söyledi.

Hafta sonu mesaisini hemşerileri ile geçirmek için Sinop’a gelen AK Parti Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pazarcı esnafını gezdi, sorunlarını dinledi, sorulan soruları cevapladı. Bir pazarcı esnafının “tezgahlarımızı kurduğumuz, akşama kadar beklediğimiz pazaryerimizin çatısı akıyor bu soruna bir çözüm bulun” demesi üzerine Ersoy; “bunlar belediyenin sorumluluğu altında, eğer bir belediye bu kadar küçük bir sorunu bile halledemiyorsa benim diyecek sözüm yok, belediye başkanımızın buraları gezip vatandaşın sorunlarını dinleyip, bu sorunlara çözüm bulması gerekiyor” dedi.   

Vatandaşların gösterdikleri ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Milletvekili Mehmet Ersoy; “Bizi seçen insanların hepsi bilsinler ki Mehmet Ersoy hiçbir hafta sonu evinde yatmıyor. Mutlaka bir yerlerde çalışıyor ve sadece ben değil tüm AK Partililer bu şekilde çalışıyor. İşte bugünde memleketimizdeyiz vatandaşımızın arasındayız, esnafımızı gezdik. Dükkanlarını ziyaret ettik. Pazarcı esnafımızla sohbet ettik, sorunlarını dinledik. Esnaf pazar yerinde kaldırımların, tezgahların durumlarından, Belediyenin ilgisizliğinden şikayetçiler. Bize bunları anlatıyorlar ve biz her defasında söylüyoruz, verin vize belediyeyi, nasıl belediyecilik yapılıyormuş gösterelim size. Verin Belediyeyi biz yapamazsak o zaman gelin hesabını sorun bizden. Yerel seçimlerde inanıyorum ki Sinoplu doğru kararı verecektir” şeklinde konuştu. 

Editör: Vitrin Haber