İYİ Parti Erfelek İlçe Başkanlığı 2. olağan kongresi gerçekleştirildi. Parti binasında gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, İYİ Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Serpil Ünlütürk, parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış ve yoklama ardından gündem gereği Başkanlık divanının oluşturulması ile devam eden genel kurulda daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Yoğun kar yağışına rağmen katılımın oldukça fazla olduğu kongrede seçimlere gidildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde oyların tamamını alan mevcut Başkan Mehmet Ali Yiğit yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimler sonrasında bir konuşma yapan İYİ Parti Erfelek İlçe Başkanı Mehmet Ali Yiğit, kongreye katılan tüm partililere teşekkür etti. Yiğit; “Bu gün partimizin 2. Olağan kongresini yaptık. Zor kış şartları altında kongremizde katılım sağlayan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca il teşkilatıyla birlikte kongremiz onurlandıran başta il başkanımız Sayın Yılmaz Şanlan 'a ve il teşkilat mensuplarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kongrenin ülkemiz ve Erfelek için hayırlar getirmesini dileyen İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan da İYİ Parti Erfelek İlçe Başkanı Mehmet Ali Yiğit ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  

Editör: Gülay Yıldırım Kavak